Ivan Moreno, un clàssic a la banqueta del Vilafranca

250 partits en la banqueta del FC Vilafranca, tota una heroïcitat quan es parla d’entrenadors. Felicitats a un entrenador que estima el que fa i que és un exemple dins i fora dels terrenys de joc

@ManuelSeguraM

Pepe Fos, Ivan Moreno, Vilafranca
Pepe Fos (1262 ) i Ivan Moreno (250), història viva del Vilafranca/ FOTO: Lluís Muntaner

El partit de Lliga enfront del Peralada no va acabar com hagués desitjat (0-1), però és només un detall per a qui pot tenir l’orgull de complir 250 partits al capdavant del seu equip, un Vilafranca que camina en sisena posició, a sis punts de la quarta plaça de promoció d’ascens. Extraordinària temporada per al tarragoní Ivan Moreno que ha trobat el seu lloc en una entitat modesta que sempre compleix.

Aquesta fotografia que il·lustra el text del nostre company Lluís Montaner inclou també a un històric delegat (Pepe Fos), un altre dels cracks del nostre futbolcat amb 1.262 partits a la seva esquena. Immortal Pepe i immortal Ivan que compleix la seva sisena temporada en el conjunt penedesenc amb dues promocions a la seva esquena i una gran imatge d’equip lluitador i fabricant de bon futbol en una categoria que se li queda petita.

La seva trajectòria és impecable: va treballar en el futbol base del Nàstic (alevins, infantils, cadets i juvenils) –el blaugrana Sergi Roberto pot parlar perfectament d’aquest modest entrenador-, per a signar dos anys a La Pobla (2012-2014) i arribar a Vilafranca on ja suma dues promocions d’ascens a Segona B, una semifinal de la Copa RFEF (2018) i un subcampionat de la Copa Catalunya absoluta (2019).

Ivan Moreno, Vilafranca
Ivan Moreno: sisena temporada a la banqueta penedesenca /FOTO: Lluís Muntaner-FC Vilafranca

Il·lusió i ambició

Ivan, que compagina la seva passió amb la subdirecció d’un col·legi en la seva Tarragona, afirma estar “molt orgullós i amb unes sensacions molt agradables” després de complir aquesta marca de 250 partits en la banqueta del seu actual equip. Es recorda de companys “com Andrés González , Miki i Toni Carrillo” que també estan marcant una època en els seus equips i mostra el seu total agraïment a jugadors, auxiliars i al seu president, Joan Soler “l’única persona indispensable en aquest club”.

Aquestes paraules d’elogi per al màxim dirigent de l’entitat són “molt certes. Sempre m’ha deixat fer i ens permet somiar amb coses grans. Ja sé que demà no puc estar però si això passa li faré una gran abraçada”. Ivan Moreno, que també agraeix l’esforç “del nostre Pepe Fos” està on està per mèrits propis perquè “no tinc representant ni tinc padrí. Vaig ser un modest jugador de Regional en el Reddis”.

La seva esposa i els seus dos nens són els seus primers fans i raons tenen, ja que als seus 48 anys és un gran exemple a seguir. Tècnic exemplar dins i fora dels terrenys de joc, Ivan Moreno mereix l’aplaudiment de tots.