Ivan Moreno no mereix un aniversari així

El tècnic del Vilafranca Ivan Moreno, que complia aquest dissabte el seu partit número 300 a la banqueta local, no va poder gaudir d’aquesta circumstància, ja que la FE Gramenet li va superar àmpliament per 0-3

Ivan Moreno no va poder treure el somriure en el seu partit número 300 en la banqueta local // FOTO: Lluís Montaner-FC Vilafranca

No mereixia Ivan Moreno un aniversari amb una derrota tan rotunda enfront de la FE Grama (0-3) i gràcies, ja que el Vilafranca sofria aquest marcador en el minut 28. Partit número 300 de l’entrenador tarragoní a la banqueta dels vilafranquins i vuitè KO durant aquesta temporada que li col·loca en una situació complicada. No guanyen des d’un llunyà 18 de desembre és increïble: 0 triomfs, 3 empats i 6 derrotes.

De fet, aquesta sisena derrota al Municipal els posiciona a la desena plaça de la classificació d’aquesta Tercera RFEF, a 11 punts de la promoció d’ascens i a 7 del descens. Massa càstig per a un Vilafranca a qui les lesions estan tractant molt mal i això es paga sobre el terreny de joc.

IVAN MORENO, 300

Aquesta xifra facilitada pel nostre company Lluís Montaner aquesta setmana no quedarà gravada per a bé en la història personal de Moreno que afrontava la visita de la FE Grama de Juanma Pons sense els lesionats Pol Via, Cunill i Isaac Puig.

Però pocs partits han viscut els locals com el d’aquest dissabte perquè en 28 minuts els colomencs ja es passejaven 0-3; a partir d’aquí, van aixecar el peu, ja que no van perillar en cap moment els tres punts. El disgust davant aquest partit número 300 era una realitat visible molt aviat amb gols d’Alan (el col·legiat li ho va donar a Massot en pròpia porteria), Molins (9′) i Solsona (28′).

Pol Via és una de les absències més notables en l'equip vilafranquí // FOTO. FC Vilafranca
Pol Via és una de les absències més notables en l’equip vilafranquí // FOTO. FC Vilafranca

La desesperació era tal que Moreno va canviar a 4 futbolistes en el descans. Escofet, Collado, Casamayor, i Illescas van substituir Arjona, Alex Segura, Xavi Mañes i Massot i Joan Benet va fer el mateix amb Romo (71′), però no va servir de res.

Mala fortuna per als locals perquè Francisco Illescas va veure la targeta vermella amb només 34 minuts de presència en el camp.

CARA I CREU

Mentre aquest 0-3 deixa el Vilafranca desè, la FE Grama suma la seva segona alegria consecutiva i queda a 1 punt del cinquè classificat (L’Hospitalet) encara que amb dos partits més. Els de Sta Coloma hauran de ‘descansar’ la penúltima jornada de Lliga mentre els de Moreno ja ho van fer