Ivan Carrillo pregunta a la Federació Catalana

El president del Gavà, Ivan Carrillo, ha presentat aquest divendres un escrit de deu pàgines en les quals apareixen presumptes “greus situacions” dels responsables de la FCF sobre la base d’una denúncia anònima

Joan Soteras i Ivan Carrillo, a l'Assamblea de Tàrrega // FOTO: Futbolcatalunya
Joan Soteras i Ivan Carrillo, a l’Assamblea de Tàrrega // FOTO: Futbolcatalunya

L’últim episodi s’ha viscut aquest divendres amb protagonisme per al president del Gavà, Ivan Carrillo

L’exprecandidat a les últimes eleccions federatives ha presentat un ampli escrit de deu pàgines. Amb origen “anònim”, que ha portat a Ivan Carrillo a denunciar-ho davant els Mossos de ‘Esquadra. Raons? “per si es corresponen a presumptes irregularitats” i, posteriorment, a la pròpia Federació.

En el present escrit, Carrillo fa referència a presumptes irregularitats que aquesta font anònima assenyala a diferents protagonistes federatius.

CARRILLO, ‘COMPLIANCE’ I FCF

La notícia s’ha convertit en motiu de conversa en el menjar nadalenc que han portat aquest divendres amb els empleats de la FCF sota la presidència del secretari general Oriol Camacho. Oficialment ningú ha volgut realitzar declaracions davant la trucada de FutbolCatalunya.

Ivan Carrillo es remet al text presentat igual que la FCF encara que des del carrer Sicília es va afegir que l’escrit obligarà a obrir un expedient per part de la comissió de bon Govern (compliance). Dirigeix un jurista extern, i amb diversos directius presents en la comissió (Josep Llaó, tresorer, secretari general…) i a esperar novetats.

QUERELLA VIVA

El que també s’ha sabut durant el dia d’avui és que la querella anunciada pel president Soteras i la seva junta (menys un) cap a Ivan Carrillo per injúries i ofenses a l’honor; no va comptar amb la presència dels interessats aquest passat dilluns en el primer acte de conciliació.

Finalment, l’acte judicial va arribar a les mans del president gavanenc encara que prefereix que tot segueixi el seu curs i, si Soteras i la seva junta el decideixen (semblen tenir-lo decidit) veure’s en els jutjats.