Intercanvi d’àrbitres amb el Comité gallec

El cap de setmana del 18 i 19 d’abril la Delegació de Tarragona ha acollit un equip d’ àrbitres de Galicia, encapçalat per David Arias Pena, que ha dirigit el partit Pobla Mafumet-Manlleu

HELDER MOYA
La tripleta gallega que va dirigir el Pobla de Mafumet-Manlleu // FOTO: cfpoblamafumet
La tripleta gallega que va dirigir el Pobla de Mafumet-Manlleu // FOTO: cfpoblamafumet

Aquesta activitat que s’emmarca dins del programa d’intercanvi entre el CTA català i gallec, permet que àrbitres de 3a divisió d’un i altre comitè puguin gaudir de l’experiència d’arbitrar en un altre territori i conèixer a companys de la delegació que visiten.

Aprofitant l’avinentesa, la delegació tarragonina va organitzar dissabte un sopar de benvinguda que va aplegar a prop més de 80 àrbitres que van donar la benvinguda als seus companys gallecs.

El diumenge, la tripleta gallega va arbitrat el partit del grup V de 3a divisió entre la Pobla de Mafumet i el Manlleu. Al partit ha assistit el President del CTA de la Federació Gallega , Fernando Iglesias, el directiu del CTA de la FCF , Jaume Teixidó i el delegat del CTA de Tarragona, Ferran Garcia.

Per la seva banda, el president del C.F. Pobla Mafumet, Josep Mir, va fer entrega al trio arbitral d’ un llibre de la historia del club.