Iñigo: “Que ningú doni per mort al Cornellà”

Iñigo Alberto Iñigo, porter de la UE Cornellà, treu pit pel seu equip. Aquesta delicada posició en la classificació (17è) no li impedeix confiar al màxim en els seus

Una imatge inolvidable / FOTO: ÀLEX GALLARDO

És una de les cares més visibles d’aquesta UE Cornellà que lluita en la seva primera temporada per la Segona B. Encara que actualment està lesionat per un cop en el genoll que va sofrir el passat dia 15, el meta de Soria està implicat al màxim i no eludeix l’autocrítica per a un equip que “va patirà moltíssim perquè aquesta categoria és molt difícil”.

Els números demostren, segons Iñigo, que “aquesta temporada estarà molt cara la salvació. Altres anys ja apareixien despenjats un parell d’equips, és més, si repasseu, crec que en els últims deu anys no hi ha hagut tants en un marge tan petit de punts”. La realitat presenta a Elx Il·licità (21), Zaragoza (25), Eldenc i Cornellà (27) i Sant Andreu (28) en les últimes cinc posicions, ja que els següents són Mallorca B i València Mestalla (33).

“Hi ha molt filial que falseja la classificació pel que haurien de jugar la seva Lliga apart. Hi ha sis filials i tots ells juguen a part”, comenta el porter ‘verd’ qui admet el mal que va fer en l’equip les golejades sofertes “davant Lleida E. (5-1) i At. Balears (6-2)”. Segur que “el Cornellà no és dels pitjors equips del grup”, afirma que “anem a lluitar fins al final. Que ningú ens doni per morts i que sàpiguen tots els rivals que qui vingui a casa nostra coneixerà qui som”.

Els números que han demostrat els de Jordi Roger a casa no deixen dubtes: 4 victòries, 5 empats i 4 derrotes. “Hem estat molt indolents a casa, les dades són irrefutables i això no pot ser. Quan els rivals anaven a la Via Fèrrea se’ls notava preocupats i això és el que cal aconseguir ara”.

El que no admet Iñigo és que es carregui tota la responsabilitat en les seves espatlles així com en els del seu company José Manuel Segòvia. “El porter ha pagat la dinàmica de l’equip. El meu company no ho ha fet malament, és més, tot el contrari. Aquí som un equip”