Indignació en la FCF pels insults del tècnic Albert Santanera

La tremenda ‘rajada’ del tècnic del Manlleu, Albert Santanera, contra el col·legiat del partit enfront la Montañesa i contra la FCF poden significar el seu adéu a la temporada

Albert Santanera, encara tècnic de l’AEC Manlleu

“Els àrbitres són tots uns fills de puta, i els de la Federació són uns cabrons per enviar-nos a aquesta merda d’àrbitres aquí”, va afirmar el tècnic del Manlleu, Albert Santanera, aquest passat diumenge en Nou Barris una vegada va finalitzar el partit enfront la Montañesa. Cert que es va disculpar poc després, però el mal ja estava fet i l’empipament i la indignació s’ha apoderat de la Federació Catalana de Futbol.

Pendents de qualsevol decisió que pugui assumir el club, que ara per ara només ha emès una piulada oficial al seu compte oficial de Twitter sol·licitant també disculpes -al moment de redactar aquesta notícia no s’havia produït cap moviment més-, tot queda pendent de la reunió del Comitè de Competició d’aquest dimecres. Tot és possible, ja que tant se li pot aplicar la mínima sanció de quatre partits com li podrien allunyar tota la temporada de la banqueta.

Les gravíssimes manifestacions de Santanera destrossen tot tipus de campanyes antiviolència que la pròpia Federació ha portat i duu a terme durant tot el curs i han caigut com una llosa tant en el Comitè Tècnic Arbitral com en la FCF.

Disculpes de l’entrenador a Twitter

Santanera va assumir, sense carnet oficial, la direcció de la banqueta osonenca el març d’aquest any després d’haver-se proclamat campió de Quarta Catalana amb el Manlleu B. Va debutar, curiosament, en Nou Barris i no va poder mantenir al primer equip en Tercera Divisió.