Incògnita sobre la banqueta de l’Espanyol B

Finalitzada la temporada 2020-2021, la incògnita sobre la banqueta de l’Espanyol B es mantindrà durant alguns dies, ja que no sembla confirmada la continuïtat de Luis Blanco. Tornen a sonar futuribles com Luis García

Luis Blanco ha dirigit 8 partits amb el filial perico i ha sumat 14 punts sobre els 24 (58,3%) // FOTO: Paco Gorjón
Luis Blanco ha dirigit 8 partits amb l’ Espanyol B i ha sumat 14 punts sobre els 24 (58,3%) // FOTO: Paco Gorjón

L’Espanyol B va finalitzar la temporada 2020-2021 aquest passat diumenge amb triomf davant la Penya Esportiva (1-3) de la mà del tècnic Luis Blanco encara que la incògnita sobre la banqueta blanc i blava es manté. Ni tan sols el seu excel·lent treball al càrrec del filial garanteix la seva continuïtat.

A l’espera de la decisió del coordinador general del futbol base perico, Luis Vicente Mateo, ja s’estan produint les reunions de cara al pròxim curs com no podria ser d’una altra manera. La incògnita sobre la banqueta de l’Espanyol B continua.

ESPANYOL B: GAI VA COMENÇAR EL CURS

Els blanc-i-blaus, que han acabat mantenint-se a la futura 2a RFEF, van començar de la mà de José Aurelio Gay a la seva segona temporada. Després de la jornada 21 els números deien que havia dirigit 21 (6 triomfs, 5 empats i 9 derrotes), és a dir, un 38,3% dels punts disputats.

Quatre derrotes consecutives van condemnar a l’acomiadament a l’entrenador madrileny que va sortir amb dures paraules cap als responsables del club.

Els blanc-i-blaus han acabat mantenint-se a la futura 2a RFEF // FOTO: RCD Espanyol
Els blanc-i-blaus han acabat mantenint-se a la futura 2a RFEF // FOTO: RCD Espanyol

AMB LUIS BLANCO A LA BANQUETA

D’altra banda va arribar el relleu des de molt a prop, del juvenil i es va dir Luis Blanco. Després d’un curs i mig en el primer juvenil i, després de passar per les banquetes del B al costat de Lluís Planagumà i David Gallego, va compatibilitzar els dos juvenils les temporades 2017-2019).

El passat 24 de març assumiria el comandament per a intentar rescatar a un grup que anava directe al descens. Amb 8 partits dirigits va sumar 14 punts sobre els 24 (58,3%) i va deixar una magnífica impressió malgrat la joventut i de no comptar amb alguns futbolistes importants que van ser al primer equip. Ara la incògnita sobre la banqueta de l’Espanyol B es manté i sona Luis García.