Importants golejades d’Horta, Pobla Mafumet i Figueres

Encara que guanyar per un gol pugui valer el mateix que per quatre, la tercera jornada del Grup V ha animat més aquest capítol amb 25 marcats, quatre triomfs per la mínima i tres líders invictes

Els de Joan Esteva van golejar al Guinardó/FOTO: UE FIGUERES

Pobla Mafumet, Prat i Sant Andreu manen a Tercera quan es porten 270 minuts de competició per 18 dels 21 equips participants. De 16 gols marcats en la primera jornada es va passar a 19 en la segona i als 25 d’aquesta Tercera on es van donar quatre golejades –la del Figueres ha estat l’única a domicili-, quatre victòries per la mínima –tots jugats diumenge a la tarda-, dos empats a un (Les Grases i L’Energia) i quatre victòries visitants (VEURE MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Inapel·lables

Les tres primeres aparicions de La Pobla Mafumet, Prat i Sant Andreu marquen per on pot anar el futur del grup i això que els tres van començar amb els seus corresponents empats. Després han arribat els triomfs. Els d’Alberto Gallego sumen 8 gols en els 3 partits abans de mesurar-se la setmana vinent als veïns de l’Ascó. En dos minuts van picar a una FE Grama perduda amb gols de Salva Ferrer i Koné i atenció a la setmana en Sta Coloma.

El Prat arribava al Nou Sardenya amb Pedro Dólera en la banqueta potablava i un solitari gol d’Héctor (68′) els deixa en una segona plaça de la qual no es volen moure. Urpada pels graciencs que no coneixen encara la victòria com tampoc ho han fet vuit equips més. Pas ferm dels visitants com el que porta un Sant Andreu la primera meitat del qual va determinar el xoc. Els d’Azparren es van posar per davant amb gols de Carlos Martínez (16′) i Felipe Sá (35′), Victor Alonso (83′) va sentenciar i el gol de l’honor pel Santboià va arribar de la mà de Moya (89′). Juan Camilo Vázquez espera la setmana vinent a un terrorífic Horta que ressuscita amb golejades la garrotada del Sagnier.

Eric Vilanova triomfa en el Guinardó

Fenomenal xoc dels hortencs amb Gerard Nolla espectacular. El migcampista barceloní no només va bigolejar al Sant Cristóbal sinó que a més va donar una assistència precisa a Guillem en el quart. Atenció a l’equip de Nacho Castro que li va ficar tres al Figueres, va encaixar quatre del Prat i li col·loca quatre més al recentment ascendit ‘SanCris’ i igualen amb un Ascó letal en el minut 84′ (Masqué). Clar que la jornada té un nom propi: Eric Vilanova. Va avançar a la Unió (46′) i va remuntar en el 57′ per al seu equip després d’haver col·locat l’1-1 David López quatre minuts abans. Tena i Sergio Romero van tranquil·litzar a Joan Esteva.

Màxima rendibilitat per a l’Hospi/ FOTO: UE LLAGOSTERA

Per la mínima van caure Cerdanyola a casa seva enfront del Reus B Cambrils i Llagostera a L’Hospitalet mentre Sants i Granollers van acabar amb un punt cadascun. Els gols de Domènec Estorac (92′) a Les Fontetes, Ton Ripoll (53′) a la Feixa Llarga i Pastells, una altra vegada Pastells, pel Granollers a L’Energia van tancar aquesta tercera jornada.

Mala fortuna, una vegada més, pels de Tito Lossio que es van avançar amb el seu especialista Navarro (12′). Com a curiositat: els de Xavi Molist ja han jugat dos partits i han aconseguit una única diana.

Aquest 1-1 va ser el mateix marcador que es va donar a Les Grases. Dos partits jugats i dos empats assolits pels d’Andrés González que van fer suar al Terrassa de Cristian García. Sani (11′) va il·lusionar als del Baix Llobregat però la insistència dels egarencs, amb un genial Carlitos Guzmán els va donar per sumar un punt important en la seva carrera per la promoció.