Igualada-Sant Ildefons, quatre penals, quatre gols

Poques vegades es dona l’oportunitat de veure quatre llançaments de penal en un partit i que els quatre acabin en gol. Es va produir aquest diumenge en Les Comes

Igualada-Sant Ildefons: 4 penals a Les Comes /FOTO: IGUALADA
Igualada-Sant Ildefons: 4 penals a Les Comes /FOTO: CF IGUALADA

Empat a dos entre l’Igualada i la UE Sant Ildefons en partit corresponent a la 9a Jornada, Grup II de Primera Catalana. Quatre gols que van arribar des del punt de penal després de la decisió del col·legiat Guillem Martí Pérez. Els especialistes no van fallar.

Es va avançar l’equip visitant per mediació d’Alan Liesegang (24’). L’uruguaià seria un dels grans protagonistes del partit, ja que, després de col·locar l’1-1 el local Jonathan Fernández, va anotar també el segon (1-2, 66’). Amb aquesta mínima renda pels de Cornellà, els igualadins, als qui van expulsar al georgià Bachana Lominadze ‘Baggio’ en el minut 66, van igualar en el 96 –en el 89 segons el col·legiat- per mediació de Fran Arévalo. Abans també va veure la seva segona groga acumulativa Enric. Realment, trepidant.

En total: 4 penals, 4 gols i 15 targetes (7 locals -1 vermella per acumulació- i 5 visitants -2 vermelles, una per acumulació a Quique 37’ i 1 directa a Alan en el 97’, ja en vestuaris-).

Les Comes va vibrar amb l’equip de Edu Berrocal ja que es col·loquen en la 7a Plaça, a tres del líder Balaguer, mentre que el Sant Ildefons de Javi Gómez està en zona de descens amb 8 punts. Els locals porten cinc partits consecutius sense perdre – 3 empats i 2 victòries- per 1 empat visitant en els seus últims quatre partits