I ara la Copa del Rei per a Cornellà i L’Hospi

Tres jornades de Lliga i tres partits sense aconseguir el triomf. Aquesta és la marca de tres dels nou equips catalans de la segona B que aquest dimecres es disposen a afrontar l’eliminatòria de Copa del Rei. Tant de bo sigui el punt de partida

Ara toca jugar la Copa / FOTO: JORDI MESTRES
Ara toca jugar la Copa / FOTO: JORDI MESTRES

Dels tres (L’Hospitalet, Cornellà i Olot) només els de La Garrotxa no disputaran competició copera. Tampoc els anirà malament als jugadors d’Arnau Sala després d’aquest inici de competició on només han pogut arrascar un empat inicial en el Nou Municipal de Cornellà. Sense haver oblidat encara el KO davant el filial aragonés, ara només els queda mirar cap a la imminent visita del Mallorca B a la seva casa.

El cap de setmana queda molt més lluny per a Cornellà i L’Hospitalet. El positiu pels de Jordi Roger és que l’encreuament contra el Zamora es juga a casa mentre que als de Kiko Ramírez els espera un llarg viatge a Guijuelo. Els de Salamanca de Fernando Estévez han començat molt bé la temporada amb tres triomfs en els tres partits. Tot al contrari que els zamorans, que dirigeix Roberto Aguirre, ja que són els cuers del grup amb tres derrotes en els tres partits de Lliga.

TOT ÉS POSSIBLE

Els verds ja han demostrat que tot pot passar en la Copa després d’eliminar en la primera eliminatòria al Jaén en els penals. Aquesta gesta és la que es desitja repetir. El mateix intentaran els riberencs encara que el seu inici en la Lliga només registri un punt dels nou disputats.

Respecte a la resta de partits d’aquesta segona eliminatòria també li toca torn a Alcoià-Nàstic i Lleida Esportiu-Guadalajara