I a la setena van despertar els ‘diables vermells’ davant el Sants

Segona victòria de la temporada pel Martinenc i golejada en el camp de L’Energia enfront de la UE Sants en una jornada en la qual Horta, Andorra, Lloret i Mollet segueixen fermes, tot el contrari que Masnou, per a baix

Huego Fernández, jugador del Martinenc/ FOTO: FC MARTINENC

Un únic triomf a la 7a jornada de Primera Catalana (Grup 1), però vaja triomf!. Victòria i golejada en el Camp de L’Energia dels ‘Diables Vermells’ del Guinardó enfront de la UE Sants. Des de la segona jornada no s’emportaven els tres punts els jugadors de Miguel López i enfront dels blanc-i-verds va haver de ser.

Una segona part demolidora va enfonsar als locals amb quatre minuts radicals del golejador Juan Quiles (2) a qui va seguir Dani Antolínez per augmentar la renda i Alex Lozano per tancar l’1-5 definitiu. Victòria que dóna moral a un Martinenc que ha d’estar a la zona alta de la classificació.

La resta de triomfs locals es van donar en el Feliu Codina, Andorra, Lloret i Ripollet; menys el que van aconseguir els del Principat enfront del Tona de Pep Rovira (2-0), els tres restants van ser per la mínima. Renda suficient perquè Horta, capdavantera, Andorra i Lloret segueixin invictes. Els de Xavi Molist van poder amb l’FP Hermes gràcies a dos gols del Pitxitxi Sergi Arranz (9), el definitiu en el minut 81.

Més va patir el Ripollet enfront del Vic, ja que els de David Cruz van veure com superaven al seu rival en el 89 producte d’una pena màxima executada per Bermúdez. Emoció també va haver-hi a Lloret, amb cinc gols que es van repartir tres pels locals i dos pels visitants; Cheick va posar el 3-2 enfront del cuer Masnou d’un Rifle que busca desesperadament el seu primer triomf.

QUATRE IGUALADES

La resta de la jornada va acabar amb quatre empats, tres amb 2-2 i solament un amb un gol per a cadascun dels dos equips en joc. Aquests quatre repartits es van veure en el Municipal d’Avià, per descomptat. Sis jornades, sis empats, quatre a casa i dos a fora. En els cinc minuts finals va haver de tot: va marcar Rubén Benítez l’1-2 i va tancar Alex Delgado el 2-2.

Manresa i Farners van empatar al Congost/ FOTO: CE MANRESA

Empat a dos també es va donar a Mollet i Congost, respectivament. En els Germans Gonzalvo van marcar per partida doble Marc Masip pels visitants, i Rubén Martínez, pels visitants, l’últim en el 87 per esgarrapar un punt important. Mentre, a Manresa, els de Dani Fernández sumaven un altre amb dues dianes de penal obra de Sergi Soler i Josep Riart. Va ser insuficient perquè Gerard Muñoz va posar el 2-2 final en el minut 74. La mitja hora de joc inicial va ser de bogeria.

Aquesta igualada, però a un gol, va arribar a Sant Ponç. Segon empat consecutiu dels locals igual que per part visitant que igualen a punts amb Tona, Sant Cugat i Avià.