Huesca, Racing de Ferrol… i tornada a casa!

El Nàstic i el Reus Deportiu ja coneixen els seus rivals al play-off. Els grana jugaran l’ascens directe contra el Huesca, mentre que els roig-i-negres tindran com a rival el Racing de Ferrol

JORDI MESTRES
Tot el quadre d'ascens a Segona A // FOTO: RFEF
Tot el quadre d’ascens a Segona A // FOTO: RFEF

Fumata blanca a Las Rozas. El camí del Nàstic i el Reus cap a la Liga Adelante està definit. Almenys, pel que fa al primer pas. El Huesca, campió del grup 2, jugarà contra els de Vicente Moreno. El Racing de Ferrol, tercer classificat del grup 1, el dels de Natxo González. Les dues eliminatòries tindran l’anada fora i la tornada a Tarragona. Les boles no van ser calentes i la situació és favorable als nostres dos representants. Ara, Nàstic i Reus ho han de rematar sobre la gespa.

I costarà, que ho tingui tothom clar. El Nàstic sabia que qualsevol rival seria complicat, ja que només li podien tocar campions de grup. El Huesca, aparentment el més feble dels quatre, serà el rival. L’equip entrenat per Luis García Tevenet no va poder confirmar la lliga fins a l’última jornada, el diumenge passat.

Josep Maria Andreu ha tret la bola del Huesca // FOTO: Nàstic de Tarragona
Josep Maria Andreu ha tret la bola del Huesca // FOTO: Nàstic de Tarragona

Amb 69 punts, és el campió amb menys puntuació dels quatre de la Segona Divisió B. També, és el més proper a Tarragona. 215 quilòmetres separen ambdues capitals de província, una distància assumible per a la marea grana. L’anada de l’eliminatòria serà el 23/24 de maig a l’Alcoraz i la tornada el 30/31 de maig al Nou Estadi.

EL RACING DE FERROL, EL MILLOR TERCER

Ja va visitar el feu tarragoní el rival del Reus en la promoció de la temporada passada. El Racing de Ferrol va caure contra el Nàstic (2-0 global). No es pot parlar, ni molt menys, d’un rival assequible. I és que l’equip gallec és el tercer classificat amb més puntuació (69 punts) dels quatre grups de Segona B.

Sis més que un Reus Deportiu que va confirmar amb 63 punts la seva tercera plaça el diumenge passat. Com el Nàstic, els roig-i-negres s’ho jugaran tot a casa a la tornada. L’últim de cap de setmana de maig serà gran a Tarragona. Dues eliminatòries de play-off es decidiran en pocs quilòmetres. L’espectacle, està servit.