Hospi i Terrassa van de rècord

Onze i catorze jornades invictes respectivament són les que acumulen l’Hospi i el Terrassa en aquest Grup V de Tercera. Per a baix, gran triomf del Sants a Ascó i empat del Castelldefels a casa seva

El CE L’Hospitalet es manté líder/ FOTO: CELH

4 victòries a casa, 2 empats i 4 triomfs a domicili és el balanç d’aquesta 26a Jornada en la qual s’han marcat 31 gols (17 locals/ 14 visitants). Un cap de setmana més, Hospitalet i Terrassa augmenten la seva ratxa d’invictes a 11 i 14, respectivament, mentre els seus ‘companys’ (Llagostera i Prat) no fallen, tot el contrari que Horta i Vilafranca. (Veure CLASSIFICACIÓ)

Tot va començar amb el retrobament amb el triomf del Llagostera enfront del Vilafranca després de tres setmanes sense fer-ho. I això que Josep Díez (20′) va animar el xoc però Pitu Comadevall (44′) va ser clau abans del descans. Ja en el segon període, Sascha (70′) va col·locar el 2-1, Moussa (83′ de penal) i el mateix Pitu van certificar un nou èxit a casa.

Aquest triomf va ser el primer dels dos que es van donar en la tarda del dissabte perquè el Sants continua decidit a lluitar per no baixar, es va plantar a Ascó (quart partit seguit a casa) i David Cura (19′) va trobar la millor solució. Tres punts magnífics per a quedar-se a dos del descens directe.

Reaccions letals

Clar que el millor és marcar dues vegades en molt poc espai de temps i sentenciar. Ho van fer l’Hospi a Sta. Coloma, Santfeliuenc a Granollers, Prat al Sagnier o lluitar fins al final i remuntar com el Martinenc. El líder, Hospi, sabia que la FE Grama segueix en hores baixes i la va fulminar gràcies a Cristian Alfonso (16′) i el pitxitxi Salines (18′), al costat d’Arranz; el gol de penal de Jorge Rojas (36′) va animar als locals fins que David Jiménez va sentenciar (69′).

D’altra banda, al carrer Girona de Granollers, els de Solivelles es col·locaven 2-0 en els primers 15 minuts de joc encara que un equip en el qual mani Andrés González mai llença la tovallola. Sani (24′) i Jaume Durán (26′), en dos minuts, van col·locar l’empat i l’etern Rom va assegurar, de penal, la seva sisena victòria lluny de Les Grases.

Sergi Arranz, el golejador egarenc/ FOTO: TERRASSA FC

El mateix va succeir a Ca N’Anglada. El Sant Cristóbal va arribar a posar-se 3-1 en el marcador (Mario 3′, Adrià 31′, Alex Alba 39′) però va reaccionar el Martinenc -primer Joel 17′, després Roland Garros (56′) i Kilian Vicente (78′) va empatar a tres. Gols i emoció fins al segon final perquè els locals van fallar una pena màxima en el temps d’afegit, o, dit d’una altra manera, Albert Ruiz es va estavellar davant el gran porter Toni Casamajor.

La millor ‘medicina’ per a evitar problemes es diu gol i això és el que aplica el Prat de Pedro Dólera. Després d’un primer temps sense gols, va desenfundar Toni Larrosa (51′), va seguir l’especialista Padilla de falta (55′) i va tancar Cesc Clotet (89′)

Retrobament i ball

El Reus B Cambrils supera tots els problemes/FOTO: A.C.

Major tranquil·litat va haver-hi en un Joan Baptista Milà que desitjava repetir l’últim èxit enfront del Sant Andreu. No va donar opció l’Europa, no va donar opció Eric López (41′ i 44′), després de tres setmanes sense aconseguir la victòria, i els escapolats que continuen mirant a la quarta plaça.

També ho va ser l’únic gol del partit que es va veure a Cambrils i en l’Olímpic. Meritori el d’Albert Company, molt meritori, després de tots els problemes de supervivència que estan travessant; Jordi Oribe, que després seria expulsat, va decidir des del punt de penal (77′). Els visitants acumulen el seu sisè KO fora del fortí del Feliu i Codina.

A Terrassa va haver-hi festa i ball i això que en el derbi vallesà, l’equip local va patir, com era previsible, enfront del Cerdanyola. Els de Toni Carrillo van donar la cara enfront dels de Cristian García encara que el factor Sergi Arranz sempre decideix. El pitxitxi va avançar als vermells i Daisuke va tancar el triomf (91′) amb un ball molt particular que no cal perdre’s.
Per a baix, important punt reeixit pel Castelldefels a Sa Pobla. Es va avançar Cissé (11′) però va igualar Jordi Aumatell (44′) abans del descans i va ser suficient