Hospi i Olot embogeixen en aquest final de Lliga

Cristian Garcia i Albert Carbó ja no estan al capdavant de les banquetes de l’Hospi i de l’Olot, respectivament. Així ho han decidit les seves directives i ja han col·locat als seus substituts (Diego Quintero i Manix Mandiola)

Manix Mandiola i  Diego Quintero, ja nous tècnics d'Olot i Hospi //  FOTO: CELH
 Manix Mandiola i Diego Quintero, ja nous tècnics d’Olot i Hospi // FOTO: CELH

Hospi i Olot tenen pressa i les seves banquetes han embogit encara que les decisions de substituir a Cristian Garcia i Albert Carbó al capdavant dels seus primers equips només correspon a les seves juntes directives. A ‘reis morts’ ja hi ha ‘reis posats’ i els dos nous es trobaran aquest pròxim diumenge (12 hores) al Municipal riberenc; si es compleix el refranyer de ‘a entrenador nou, victòria segura’, es viurà un impossible.

El que queda clar és que els números han posat molt nerviosos als rectors de tots dos clubs. D’una banda, l’Hospi, a només 3 punts de la cinquena plaça, per l’altre, l’Olot, a només 1 del líder Manresa, amb dos partits menys. Els de Cristian García queden amb 41 punts (10 derrotes, 3 consecutives, 4 punts sobre els últims 15 jugats); els de Carbó segueixen com a equip màxim realitzador (46, 7 derrotes).

BANQUETA DE L’HOSPI

I, si diuen que abans d’entrar cal deixar sortir, l’equip de L’Hospitalet acomiadava aquest dimarts al seu ja exentrenador amb l’habitual i absurd discurs mancant 5 jornades per al final.

“Ho hem intentat tot, no s’ha donat, però no hem estat capaços de ser regulars i assumeixo la part de responsabilitat que em toca”, va afirmar García.

D’altra banda, el president Santiago Ballesté afirmava una gran contradicció perquè “jo sóc el màxim responsable del club i asseguro que ell no és culpable de res” (?)

Cristian ja és história i el present es diu Diego Quintero. Segons el club “el tècnic andalús té experiència al futbol professional als banquets de Mèrida, Betis, Las Palmas, Valladolid i lliga russa (Kuban Krasnodar i Volga) . També ha dirigit AD Ceuta i Mèrida UD”.

BANQUETA DE L’OLOT

Pel costat ‘volcànic’, la UE Olot comunicava també aquest dimarts l’adéu a Albert Carbó perquè han buscat “un efecte revulsiu”. El club afegia que el mateix interessat ha “descartat” oferir una roda de premsa de comiat així com acceptar un altre lloc de responsabilitat. El silenci ha estat una característica repetida pel peraladenc sempre partidari de donar el protagonisme als seus jugadors i prefereix escriure en les xarxes.

El substitut és l’entrenador basc Manix Mandiola, segons ha avançat el Diari de Girona. Als seus 63 anys acumula experiència a l’Alabès i a l’Eibar, entre altres, així com At Balears i Numància.

Se suposa que Manix haurà de guanyar a Hospi i Sants, a domicili, i a Sant Andreu i Vilassar, a casa, si vol seguir la pròxima temporada. No obstant això, els olotins depenen d’un Manresa que suma dos partits menys.