Hi ha motius per preocupar-se al Sant Andreu?

Segur que no perquè no hi ha hagut temps per res des que l’equip es va presentar el mes passat. El grup de Patxi Salinas no té apresos els mecanismes que se li exigiran a partir del proper diumenge i hi ha moltes coses a corregir, però no deuria condir el pànic

El Sant Andreu va perdre a Castelldefels // FOTO: Àlex Gallardo
El Sant Andreu va perdre a Manlleu // FOTO: Àlex Gallardo

Cinc partits han estat suficients perquè el tècnic de la UE Sant Andreu, Patxi Salinas, hagi reaccionat i hagi intentat posar-li les piles als seus futbolistes. En un grup nou on s’han  donat tretze baixes i s’han sumat 13 cares noves (inclosos tres juvenils), la tasca no és senzilla encara que xoca escoltar a un entrenador referir-se als seus homes, com ho va fer, després de caure a Manlleu (2-1) en la Festa Major d’Osona.

“No m’ha agradat la gent que va entrar per vint minuts ja que semblava que això fos conya. Per això vam perdre el partit. Quan jugues un partit sense estar endollat, el perds. Si ho fem així en la Lliga ens passaran per damunt”, va afirmar una vegada va finalitzar el xoc. Recordem que la fitxa tècnica retrara als seus protagonistes: Éric, Guzman (Xapi Arnau 71′), Azparren (Melo 71′), Albert Llorca (Dídac 71′), Jilmar (Rubén 71′), Ibon (Quim Araujo 60′), Sergio, Xavi Jiménez (Josu 71′), Adri Ruiz (Ander 71′), Aitor (Ton Alcover 71′) i Boris (Francis 71′).

Aquest primer KO de la pretemporada i aquesta primera brega pública es va produir dijous passat. El següent examen va arribar aquest dissabte a Els Canyars enfront d’un Castelldefels il·lusionant i els de Salinas van tornar a caure (2-0). Per al tècnic basc “vam perdre per dos errors puntuals, dues pinzellades i no a nivell col·lectiu. Caldrà veure per què”. Va ser la seva anàlisi més suau i més condescendent amb els seus. Però, com va dir Patxi, caldrà veure les conseqüències ja que tres futbolistes (Boris, Erencia i Guzmán) segueixen sense fitxa federativa i apunten tres possibles incorporacions abans de mesurar-se a l’Alcoià.

“Tenim bons jugadors però…”

El president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, no va acudir a Castelldefels per problemes personals. “És el primer partit que em perdo i també perd l’equip. Bé. No sé el que ha passat –xerràvem dues hores després de l’eliminació en la Copa Catalunya- i ja m’informaré. Tenim bons jugadors però perdem partits”.

Camino explica el que li han avançat per telèfon encara que seguia pendent que Patxi l’hi expliqués personalment. “M’han parlat d’un bon primer temps, de dues pilotes al pal.. bé.. és la pretemporada i nosaltres hem de mirar a la Copa del Rei i a la Lliga, especialment a la Copa del Rei perquè ens encantaria que un equip de Champions vingués al Narcís Sala”.

REDACCIÓ
redaccio@futbolcatalunya.com