Hi ha motius per a la preocupació a Badalona?

La paraula la té qui millor coneix a la plantilla: Piti Belmonte i al tècnic se’l veu centrat malgrat no haver sumat una victòria en les cinc jornades de competició. I, la qual cosa pot semblar pitjor, amb un únic gol per digerir

El Badalona no coneix encara la victòria // FOTO: ÀLEX GALLARDO
El Badalona no coneix encara la victòria // FOTO: ÀLEX GALLARDO

Piti Belmonte sabia que no anava a ser fàcil tirar endavant la seva nova empresa. Al Centenari va arribar curat de tot encara que tampoc entrava en els seus càlculs aquests quatre empats consecutius com a targeta de presentació en la nova campanya 2013-2014. Però aquesta és la realitat. “A veure si d’aquesta manera podem eliminar la necessitat de guanyar”, va comentar aquesta dissabte en roda de premsa.

Aquest és el principal mal de l’equip escapulat ja que els davanters tenen oportunitats, tanquen molt bé els espais (només dos gols en contra) i sempre acaben els partits amb la desil·lusió de malmetre situacions clares davant la porteria contrària. És clar que la sortida a Ontinyent aquest cap de setmana vinent és la millor medicina.

Tot va començar davant el Prat, va seguir contra l’Espanyol B en la Ciutat Esportiva Dani Jarque, es va mantenir davant el Sant Andreu a casa i es va tornar a manifestar en L’Hospitalet gràcies a l’únic gol que porta el conjunt gràcies a Enric Gallego. Però les aparicions de Tacón, Moha i del propi davanter de Nou Barris van ser a estar a punt de sumar tres punts contra els de Martín Posse.

I a la cinquena va arribar el pitjor, el marcador que confirma que tot es pot empitjorar ja que un error de Fran Grima el va aprofitar Capó en el minut 82 per collir el primer KO. Cert que la classificació pot empitjorar aquest diumenge encara que també és cert que la simptomatologia d’aquest Badalona no és dolenta.  Per tant, hi ha motius per a la preocupació?. Respon Piti. “L’angoixa influeix” però d’aquí a la desesperació hi ha molt marge.

Redacció
redaccio@futbolcatalunya.com