Hércules i Prat, reis del mercat d’hivern al grup 3 de Segona B

A poques hores perquè es tanqui definitivament el mercat d’hivern a la Segona B, dos equips de la zona baixa del grup 3 han sacsejat les seves plantilles. Sobretot, un Hércules amb vuit altes i set baixes

Melgrati, a la dreta, nou porter del Prat, posant amb el president, Luis Quiñonero // FOTO: AE Prat
Melgrati, a la dreta, nou porter del Prat, posant amb el president, Luis Quiñonero // FOTO: AE Prat

Aquest divendres, 31 de gener, es tanca oficialment el mercat de fitxatges a les tres primeres categories estatals. El grup tercer de Segona B ha viscut un gener mogut, amb moltes variacions a totes les plantilles. Són els reforços per a millorar les prestacions de cara a la segona volta de competició.

Sens dubte, el gran protagonista d’aquest període ha estat l’Hércules. L’equip alacantí lluita per sortir de la zona de descens i per això ha realitzat, fins dimecres 29 de gener,15 moviments de mercat. Vuit altes i set baixes, amb retocs a totes les línies, tret de la porteria. Els defenses Bruno Perone (ex Nàstic) i Raúl Ruiz, els migcampistes Carlos de Lerma, Sergio Jiménez i Pedro Torres i els davanters Nikos Vergos, Miguel Olavide i Abdelssamad Ezzalzou són algunes de les apostes d’un equip que perd jugadors de la talla de Fran Miranda o Carlitos Martínez.

El migcampista Carlos Beitia canvia el Villarreal B pel Sabadell // FOTO: CE Sabadell
El migcampista Carlos Beitia canvia el Villarreal B pel Sabadell // FOTO: CE Sabadell

Entre els catalans, qui més moviment ha tingut ha estat un altre perseguidor de la permanència, el Prat de Pedro Dólera, amb nou operacions. En el seu cas, tocant totes les línies, amb el relleu a la porteria de Melgrati en lloc de Dani Pérez, les arribades en forma de cessió de David Acedo i Álex Pachón i el retorn al futbol català de Sergi Garcia després de la seva curta experiència a La Nucía.

A Badalona i Tarragona també hi haurà cares noves. Els badalonins, després de la seva gran experiència a la Copa del Rei, donen la benvinguda als migcampistes Dani del Moral i Jaime Alvarado i als davanters Max Marcet i Joel Lasso. Per la seva banda, el Nàstic reforça la defensa amb Jesús Rueda, el mig camp amb Fran Miranda i Ribelles –malgrat la lesió d’aquest només arribar- i l’atac amb un vell conegut, Fran Carbia.

A la zona alta també hi ha moviments. Al líder Sabadell s’esperen més arribades després de les de Carlos Beitia (Villarreal B) i Héber Pena (Badajoz), que compensen ls marxes d’Acedo -abans comentada- i Alberto Leira. Per la seva banda, el Cornellà reforça la seva defensa amb tres incorporacions, entre elles les d’un vell conegut com Agus Medina. I l’Andorra de Gabri aposta per jugadors com Carlitos Martínez, Andrés García o Adri Lledó per buscar l’empenta al tram final de temporada.

Naturalment, s’esperen més novetats a les darreres hores de mercat, per la qual cosa actualitzarem aquesta llista que us oferim, amb els moviments que hem pogut constatar. I és que ha estat un hivern intens.

Mercat Segona B 31 gener
Cliqueu per ampliar