“Hem viscut amb el cor en un puny”

El tècnic càntabre del Lleida Esportiu, Ángel Viadero, va destacar la fe i l’esforç del seu equip i de la seva afició escenificats en una remuntada de cinc minuts

Alegria treballada a Lleida amb una remuntada espectacular // FOTO: Lleida Esportiu
Alegria treballada a Lleida amb una remuntada espectacular // FOTO: Lleida Esportiu

Dos gols en cinc minuts li serveixen al Lleida Esportiu per a mantenir-se en la primera posició de la classificació de la Segona Federació (Grup III) al costat de l’Hèrcules. Dos gols de Montero (91′) i Agüero (97′) han servit per a sumar la cinquena victòria del curs davant una afició lliurada.

L’alegria que s’ha viscut aquest migdia al Camp d’Esports de Lleida deixarà empremta en l’equip blau, ja que la remuntada va arribar gràcies al futbol i a la fe.

COR A PROVA

El segon gol visitant va posar el cor de tots els presents a prova de bomba encara que aquest gol de Fraile (87′) va servir per a enlairar. Amb l’esforç de la SCR Peña Deportiva en zona defensiva, l’objectiu es complicava moltíssim encara que els d’Angel Viadero van confiar en si mateixos i aquí està el resultat final.

El tècnic càntabre estava molt satisfet amb la feina del seu equip i l'afició // Foto: Lleida E.
El tècnic càntabre estava molt satisfet amb la feina del seu equip i l’afició // Foto: Lleida E.

DECLARACIONS DE VIADERO

El primer és felicitar els jugadors i a tothom perquè, al costat de l’afició, han cregut fins al final. Es va posar molt difícil, però vam ser mereixedors de la victòria.

No és fàcil tenir aquesta creença encara que després apareix la màgia dels futbolistes. El futbol és passió, il·lusió, somnis i aquest tipus de victòries dona suport a la nostra fe per fer les coses bones.

Els bons equips han de manejar molts registres: no ha estat un partit perfecte encara que hi ha hagut moltes coses bones especialment en atac. Hem estat molt creatius i verticals, un equip que sempre busca la porteria contrària. Aquesta filosofia (no especular) et porta a situacions difícils a nivell defensiu.

“VAM FER UN PARTIT MEREIXEDOR DE GUANYAR”

Cal manejar també l’ABP, jugades a pilota parada. Això parla de fer moltes coses bones per a guanyar i altres coses com la fe, la il·lusió, no clavar el genoll encara que es posi per davant l’equip rival. Aquest equip sempre creu i no es rendeix. Vam merèixer guanyar davant un gran equip.

Això és un espectacle i aquests dies generen afició, no s’analitzen moltes coses sinó un equip que s’ha lliurat. Hem viscut amb el cor en un puny encara que manegem les emocions.

Hem fet diverses modificacions de sistema i vam obtenir el premi de la fase amb màgia ja que es van fabricar bones jugades. Fer, Montero…vam fer un partit mereixedor de guanyar i ens reforça molt.