“Hem de donar el pas endavant que necessitem” 

“Hem creat ocasions com per a marcar més gols, però hem de seguir treballant amb confiança per a mostrar la nostra millor versió”. Paraules d’una de les peces ‘clau’ en els esquemes de Miki Carrillo, i l’autor de l’únic gol marcat pel conjunt groc, Javi Eslava

Javi Eslava és l'autor de l'únic gol marcat pel conjunt groc // FOTO: PIERO ALVAREZ-UEC
Javi Eslava és l’autor de l’únic gol marcat pel conjunt groc // FOTO: PIERO ALVAREZ-UEC

@CarlosdeFrutos

Després de quatre jornades la UE Castelldefels ocupa la cua de la classificació de la #3RFEF5 amb 3 punts, fruit d’una victòria i tres derrotes. El calendari inicial pels de Miki Carrillo era exigent, ja que no cal oblidar que els grocs s’han enfrontat a tres dels cinc primers classificats a hores d’ara.

És a dir, Europa, Girona B i San Cristóbal, tres clars aspirants als llocs de privilegi, però la poca producció d’aquesta arrencada obliga el quadre baixllobregatí, tot i ser encara molt aviat, a reaccionar, sent conscients als Canyars del màxim equilibri regnant a la categoria. Entre entre el quart classificat (Tona) i l’últim (Castelldefels) només hi ha tres punts de diferència.

UEC: UN PAS ENDAVANT

Eslava reconeix que “no esperàvem aquest inici. Volíem començar amb força, fent bons partits i sent regulars quant a joc i resultats, però en aquests quatre primers encontres no ho hem aconseguit i toca reaccionar”.

Amb només un gol marcat en quatre jornades al Castelldefels tenen clar que han de millorar en l’aspecte atacant, fet que reconeix el mateix Eslava. “És evident que fins ara no estem mostrant el nostre millor nivell en la faceta ofensiva; crec que és clarament el principal aspecte que hem de millorar a hores d’ara. A nivell de joc potser podríem generar més, però també considero que en tots els partits hem creat prou ocasions i arribades com per fer més gols dels que hem fet, mancant-nos un punt d’encert a l’hora de culminar. Hem de seguir perseverant per a revertir la tendència”.

“ANÍMICAMENT ESTEM BÉ”

L’atacant groc en aquest sentit no creu que els resultats estiguin afectant la moral del grup. “Això acaba de començar, i tot i que els resultats no són els que volem, tenim confiança en nosaltres mateixos a nivell individual i col.lectiu. Anímicament estem bé i per això hem de ser positius i focalitzar el nostre pensament en guanyar i en seguir creixent, ja que si estem al nostre nivell podem batre a qualsevol”.

 Per últim i respecte al partit de diumenge contra el Vilafranca, rival que té també 3 punts amb només una victòria, Eslava entén que “és bàsic guanyar, sigui a casa o a domicili, però el nostre principal objectiu és oferir la nostra millor versió col.lectiva, cosa de la que no n’hem estat capaços fins ara. Diumenge tenim una nova oportunitat per a millorar i per donar el pas endavant que necessitem”.