“Hauríem de fer un parell d’incorporacions”

Partit estel·lar per a aquest pròxim diumenge a Nou Barris entre Montañesa, quart, i Olot, segon, en el tancament de la primera volta amb incorporacions a l’horitzó

El tècnic pratenc dels volcànics vol reforços per a aquesta segona part de la Lliga // FOTO: UE Olot
El tècnic pratenc dels volcànics vol reforços per a aquesta segona part de la Lliga // FOTO: UE Olot

El tècnic del primer equip de la UE Olot, Pedro Dólera, no descarta incorporar futbolistes en aquesta ‘finestra’ d’hivern. Veure com se’n va a 3 punts l’Hospi amb nous reforços al seu projecte és una cosa que no escapa per a l’entrenador pratenc.

“Hauríem de fer un parell d’incorporacions”, va afirmar aquest dijous en la prèvia d’un partit que tancarà la primera volta. Els volcànics, que jugaran coneixedors del resultat dels riberencs a La Pobla de Mafumet el dissabte, saben que Nou Barris és una plaça molt complicada.

INCORPORACIONS I NÚMEROS

“La competició aquest any és molt exigent, tenim CopaCat i moltes coses per davant, som professionals i farem tot el possible amb els que som”, ha declarat Dólera.

La UEO, que no coneix el KO lluny de casa seva (4-4-0), amb 16 de 24 punts reeixits i 16 gols marcats per 7 rebuts, sap que es juguen més que tres punts.

Igualats amb 11 gols en contra, el factor diferenciador els afavoreix, ja que han anotat 26 (16! fora de casa) per 17 els locals.

La 'Monta' només ha perdut un partit a casa seva de Nou Barris // FOTO: CF Montañesa
La ‘Monta’ només ha perdut un partit a casa seva de Nou Barris // FOTO: CF Montañesa

ELOGIS A LA MONTAÑESA

Acumular dues derrotes consecutives per part de la ‘Monta‘ no desmereix una feina excepcional i “la Montañesa porta moltes setmanes dins la zona de play-off i només ha perdut un partit a casa. És un equip molt intens, experiència al darrere i descarats a dalt amb 1×1 i velocitat, a més, tenen molt apamat el seu camp”a, afeigeix.

Després d’aquest discurs, Dólera admet que “arribem amb ganes i il·lusió de fer un bon partit per tancar la primera volta. Anem a un camp especial, potser el més petit de la lliga, on es respira un bon ambient de futbol. En resum, serà un partit molt complicat a Nou Barris”.