Ha de demanar disculpes un entrenador per una derrota?

Això és el que va fer el tècnic del Terrassa, Gerard Garrido, després de caure per un dur 1-4 enfront del Badalona Futur. I ara, a Lleida, el diumenge

Dura estrena per a l'entrenador Gerard Garrido al capdavant del Terrassa // FOTO: Terrassa FC
Dura estrena per a l’entrenador Gerard Garrido al capdavant del Terrassa // FOTO: Terrassa FC

Pocs, per no dir ningú, esperava una estrena tan dura a l‘Olímpic de Terrassa. L’1-4 final va acabar amb les il·lusions dels 600/700 espectadors presents en aquest primer partit de Lliga. Ara tocarà començar a remuntar la situació al Municipal de Lleida (18 hores) aquest pròxim cap de setmana.

L’equip dirigit per Gerard Garrido va rebre el primer gol en contra als 9 minuts (Cortés), i setze després, Marcos va rebre el segon (Valverde, 25′).

L’1-2 (Gil Muntades 31′) va ser només un miratge perquè va arribar l’1-3 (Pascual 53′) i l’1-4 final (Valverde (62′). Atenció al davanter figuerenc que vol ‘trencar’ aquesta temporada .

DERROTA DOLOROSA

Així la va haver d’admetre l’entrenador local Gerard Garrido davant la seva estrena enfront de ‘l’oportunitat de la seva vida’ en poder asseure’s en una banqueta de Segona Federació. “Vull demanar disculpes. No hi ha excuses”, va dir.

GERARD GARRIDO, TÈCNIC DEL TERRASSA FC

La realitat és que “per sort, només són tres punts, aixó és una carrera de fons i ens hem d’aixecar ràpidament”.

Per a l’entrenador palamosí “si un equip no guanya els duels individuals i comet errors no forçats és imposible que guanyi en aquesta categoría”.

En resum: “No podem cometre els errors que hem comés. És imperdonable. Tots els análisis futbolístics que pugui fer sonen a excuses”.

Els egarencs tenen aquest pròxim diumenge la gran oportunitat de començar a sumar punts en la seva visita al Camp d’Esports de Lleida encara que els d’Angel Viadero han començat amb triomf important. Els tres punts reeixits en el seu primer desplaçament a La Nucia han donat molt d’ànim en aquest inici de curs.