Guillem Cornellà no admet falsedats

El jugador del Peralada Guillem Cornellà, que va ser expulsat en el temps afegit pel col·legiat Bertomeu García, nega qualsevol insult malgrat l’escrit en l’acta del xoc enfront del Palamós

Guillem Cornellà está indignat amb l'àrbitre Bertomeu
Guillem Cornellà está indignat amb l’àrbitre Bertomeu

El migcampista del Peralada Guillem Cornellà no vol que s’acabi la temporada abans d’hora. Després de ser expulsat aquest diumenge passat en el xoc que va enfrontar al seu equip amb el Palamós en el temps afegit, va observar amb indignació el text de l’acta arbitral. Segons va escriure el col·legiat Bertomeu García, li va mostrar cartolina vermella ” por protestar una decisión mía con los brazos en alto diciéndome en voz alta ‘Vete a la mierda’”.

A més, va afegir que “se ha dirigido a mí en voz alta y en los siguientes términos: tú lo que tienes que venir aquí es más tranquilito”. Cornellà es va explicar així diumenge passat a través de Twitter:

Un dia després d’aquesta situació poc havia canviat. És més, “estic indignat, ja que és mentida que l’enviés a cap lloc. Em veig indefens i crec que puc perjudicar molt al meu equip si no puc tornar a jugar aquesta temporada per una falsedat”