Greu lesió del gracienc Sergi Pastells

Aquest passat diumenge no sols va perdre el CE Europa tres punts sinó, el que és pitjor, s’acomiada del seu lateral Sergi Pastells per un trencament del tendó d’Aquil·les

Minut 63, partit San Cristóbal - Europa, minut fatídic per a Sergi Pastells // FOTO. CE Europa
Minut 63, partit San Cristóbal – Europa, minut fatídic per a Sergi Pastells // FOTO. CE Europa

Aquest dimarts s’ha confirmat la greu lesió del jugador europeista Sergi Pastells en sofrir un trencament del tendó d’Aquil·les de la seva cama dreta. Això significa que es perdrà el que queda de temporada en un temps de baixa pròxim als sis mesos.

El lateral barceloní, que es va retirar aquest passat diumenge en el minut 63 substituït per Riki, ja va notar “sensacions preocupants”. Passades unes hores, aquest dimarts s’ha confirmat el trencament del tendó i aquest dimecres passarà pel quiròfan.

PASTELLS, UN HABITUAL DE SENABRE

Dura notícia per a Pastells i tota la família escapulada i importantíssima absència per al tècnic Ignasi Senabre, La seva presència en l’equip ha estat constant perquè ha disputat 23 partits i ha sumat, a més, 4 gols.

A l’espera d’aquesta intervenció, l’Europa esperarà al futbolista barceloní de cara a la pròxima temporada.

Pèssima fortuna per a Sergi que ja sap el que és caure lesionat de gravetat. A la temporada 2016-2017 es va trencar el lligament creuat anterior del seu genoll esquerre com a jugador del CE Sabadell.

Una vegada confirmat el KO, el jugador s’ha dirigit als seus seguidors a través de les xarxes socials: “Lamentablement, dic adéu a la temporada de la pitjor manera possible amb un trencament del tendó d’Aquil•les. Toca passar per quiròfan i descansar uns mesos. Gràcies a tots pels missatges i el suport!”

L’Europa, que va sumar la seva cinquena derrota aquest curs a Ca N’Anglada, quarta lluny del Nou Sardenya, queda empatat a punts (52) amb la UE Sant Andreu. Precisament, l’equip dirigit per Xavi Molist serà el seu rival el 2 d’abril al Narcís Sala.