Grans rivals per l’Espanyol a la Copa de Campions de juvenils

Celta, Reial Societat, Màlaga, Rayo Vallecano, Las Palmas, Vila-real, Reial Madrid (millor segon) i RCD Espanyol jugaran la XXI Copa de Campions juvenils (Almuñecar, Granada) entre els dies 7 al 10 de Maig

RCD Esànyol juvenil, campió de Lliga //   Futbolbalear
RCD Esànyol juvenil, campió de Lliga // Futbolbalear

Els millors juvenils d’Espanya es donaran cita a Almuñecar (Granada) entre els dies 7 al 10 de Maig amb motiu de la XXI Copa de Campions. Estaran tots aquells que han estat campions dels set grups de la Divisió d’Honor Juvenil més ‘el millor segon’ que no és un altre que el Reial Madrid. Absències significatives com les del València, At. Bilbao i FC Barcelona (tampoc es va classificar per a la Copa del Rei) no li restarà emoció i interès a la cita dels supercampions.

Els números de la temporada 2014-2015 en la Lliga deixa per a la història diverses dades. El Màlaga de Ruano, que ha hagut de disputar un total de 34 jornades, ha sumat més punts que ningú (78), un més que el superRayo de Diego Merino (77) i quatre més que els blanc-i-blaus de David Gallego (74). Els petits ‘aladrocs’ han anotat més gols que ningú (89) com a campions ja que el Reial Madrid de Luis Miguel Ramis, que va mossegar la pols enfront dels vallecans, es va quedar solament a una miqueta del centenar.

Amb menys derrotes encaixades que la resta (2), els pericos defensaran el pavelló català després del desastre més gran del juvenil FC Barcelona des de fa molts anys. L’Espanyol arriba a una competició que li agrada com a conjunt menys golejat (10) dels campions juvenils i igualat amb Las Palmas quant a derrotes sofertes (2).