Granollers i Castelldefels respiren una mica

Al final d’aquesta 11a  jornada  l’Espanyol B incrementa l’avantatge envers el segon i també del cinquè lloc, gràcies als empats de l’Ascó i del Prat. El Castelldefels aconsegueix la primera victòria fora de casa i el Granollers una victòria important per deixar el descens

FRANCESC FÁBREGAS/EL TRAVESSER @FFGaya
Primera victòria a casa seva del ‘Castefa’/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

L’Espanyol B aconsegueix incrementat l’avantatge respecte d’alguns dels seus rivals, com l’Ascó -segon- i aconsegueix ja un avantatge de 10 punts respecte de la primera posició que queda fora del play-off. Sumaven els 3 punts de la Bòbila de Gavà, en un duel que, gràcies al gol de Puado (81′) trencaven l’empat a 2 al marcador. El Gavà gairebé puntua amb un home menys des del minut 60 de partit. MARCADOR 11a JORNADA i CLASSIFICACIÓ

L’Ascó empatava a l’Olímpic de Terrassa en un partit on els egarencs han gaudit de dues bones ocasions als darrers minuts per aconseguir el gol de la victòria. El Terrassa es posava per davant amb el gol de Raul Torres (18′), però l’Ascó, que arribava amb un balanç de vuit victòries de manera consecutiva, aconseguia empatar al minut 39 de partit. Els locals buscarien el gol de la victòria al segon temps, i Xavi Civil, al temps afegit, tindria una de les més clares però el marcador no es mouria.

L’Hospitalet aprofita la derrota del Reus B (segona de la temporada) i amb la seva victòria davant el Santboià es posa en tercera posició. Un matiner gol de Manzi passat el quart d’hora de la primera part seria suficient pels locals per endur-se la victòria. El Reus B baixa a la quarta plaça en perdre a casa davant del Figueres el que era el seu primer partit com a local. Victòria clara dels visitants que se situen a la zona mitjana fent valer els gols de Ritxi (7′) i el doblet de Ferron (20′ i 42′).

AE Prat i Pobla de Mafumet B queden a dos punts del play-off d’ascens. El Prat segueix a dos punts després del seu empat davant del Santfeliuenc (1-1), en un duel on Padilla (29′) avançava als locals però que Zarate (50′) situava l’empat a 1 final. La Pobla B, per la seva banda marxava amb els 3 punts del Nou Sardenya, en un partit on el gol de Pol Prats (18′) era suficient per a l’equip d’Edu Vílchez que cada cop està més a prop del play-off. L’Europa perd una bona opció per escalar diverses posicions.

Duel de capitans al Nou Sardenya/ FOTO: CE EUROPA

Victòria del Sant Andreu al camp del cuer (Vilassar de Mar). Els quadribarrats han puntuat en 4 dels últims 5 partits i això els situa en setena posició. Els gols tardaven a arribar. Jose Llamas obria el marcador a l’hora de joc, i un quart d’hora més tard Alfred Planas aconseguia el 0-2 al marcador.

Tercera victòria de manera consecutiva del Vilafranca, que se situa amb 17 punts a la classificació després de superar a l’Horta per la mínima (2-1). La victòria es faria de pregar, ja que Sardà, al temps afegit, amb el seu gol, els donava els 3 punts.

Granollers i Castelldefels respiren

Cares d’alegria a l’EC Granollers i UE Castelldefels després d’aconseguir els 3 punts aquest cap de setmana. El Granollers surt del descens un cop superat al Cerdanyola a camp contrari, fent valer el gol de Sánchez al minut 60 de partit, mentre que la UE Castelldefels s’agradava davant del Palamós i aconseguia la segona victòria del campionat (4-1). Els dos gols d’Aumatell (4′ i 61′) situaven el 2-0 al marcador, i tot i que el Palamós va retallar distàncies (Medina, 64′), els locals reaccionarien amb dos gols més (Gibert i Uroz).