‘Gràcies pel vostre suport’, present a la Supercopa de Catalunya

El Camp d’Esports de Lleida serà l’escenari aquest dimecres de la III Supercopa de Catalunya entre el Barça i l’Espanyol a partir de les 18.45 hores. La bandera amb el lema ‘Gràcies pel vostre suport’ estará present al Camp d’Esports de Lleida

PREMSA FCF
La Supercopa de Catalunya, en joc/ FOTO: FCF

Els futbolistes del FC Barcelona i del RCD Espanyol i el conjunt arbitral de la Supercopa de Catalunya mostraran aquest dimecres la bandera amb el lema ‘Gràcies pel vostre suport’ per agrair el recolzament de l’afició present al Camp d’Esports de Lleida.

Amb motiu de la III Supercopa de Catalunya entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol que se celebrarà el proper dimecres 7 de març al Camp d’Esports de Lleida a les 18.45 hores, els jugadors d’ambdós equips i el conjunt arbitral saltaran a la gespa amb la bandera verda sota el lema ‘Gràcies pel vostre suport’. Conscient que els aficionats són una part fonamental i imprescindible en el món del futbol, la Federació Catalana de Futbol, amb aquesta acció, vol agrair als aficionats el seu suport, dedicació i bon comportament des de la graderia.

A banda del ‘Gràcies pel vostre suport’, l’FCF ha engegat diverses campanyes en els últims cincs anys amb l’objectiu de millorar cada temporada el futbol i futbol sala català. En aquest sentit, durant la Supercopa de Catalunya també es podran veure les banderes referents a altres iniciatives com ‘+KESPORT!’, ‘Zero insults a la grada!’, ‘Prou violència al futbol’ o ‘#Orgullosa’, el darrer projecte de l’FCF que té com a finalitat impulsar el futbol i futbol sala femenins catalans a tots els nivells durant les properes tres temporades.

D’aquesta manera, la Federació Catalana de Futbol pretén erradicar la violència, tant física com verbal, dels camps de futbol i els pavellons de futbol sala per tal de fer un esport més cívic i donar un bon exemple als jugadors i jugadores de base.