Gols de traca a L’Hospitalet

Javi Lara i Cristian Gómez van anotar aquest passat diumenge dos grans gols, dues ‘canonades’ que justifiquen pagar una entrada en L’Hospitalet. No se’ls perdin

Fins a en tres ocasions es va repetir aquesta imatge a L’H/ FOTO: Flickr.com

Set minuts van separar els dos primers gols que l’Hospi li va marcar al Santfeliuenc aquest passat diumenge, dos grans gols davant els quals res va poder fer el porter visitant Toni Casamayor. La precisió i l’estètica són espectaculars encara que el del migcampista hospitalenc és meravellós.

Mirin al detall una jugada que inicia per la banda dreta el mateix Cristian Gómez, combina amb el capità Dani Fernández que la hi retorna i, sense pensar-ho, llança un zurdàs amb l’exterior, inclosa ‘rosca’, que va a l’esquadra dreta de la porteria defensada pel porter visitant. Excel·lent. Minut 18 i els de Xavi Molist es col·locaven 2-0 per davant.

Aquest 2-0 va venir precedit d’un primer en el qual Javi Lara obrís el marcador amb un potent tir amb la dreta des de tres metres fora de la frontal. Un rebuig de la defensa santfeliuenca ho va aprofitar el migcampista d’Esplugues per connectar un xut duríssim i precís.

Dos gols a afegir al compte de 13 amb la qual l’Hospitalet figura en la classificació després de nou partits de competició.