#2cat5: Golejada i liderat per a l’Artesa de Segre

La jornada 19 del campionat ens va oferir una final al mes de gener. L’Artesa de Segre va superar l’Albi per un clar 4-0 i es referma en la primera posició

JOSEP REGANY @Jregany
Aquest es l’equip líder a la #2cat5/FOTO: ARTESA SEGRE

L’Artesa de Segre venia de caure al camp del Balàfia i l’Albi amb una trajectòria immaculada, 8 partits sense perdre i 5 sense encaixar cap gol. Al partit van arribar empatats a 37 punts i amb el resultat de 2-1 per a l’Albi de la primera volta. L’emoció estava servida.

Els de Pau Prior van sortir amb les idees més clares des dels primers minuts i no van tardar en plasmar-ho en el marcador, als 5 minuts d’iniciar-se el partit, Gandara ja celebrava el primer gol local. Just abans d’arribar al descans el conjunt de la Noguera transformava el segon gol i arribava amb 2-0 a l’entretemps. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Amb aquest resultat l’Artesa ja tenia els 3 punts i el gol average a favor en cas de possibles empats a final de temporada. Al segon temps, un altre cop Gandara, va sentenciar el partit amb el seu segon gol en el compte particular, i ja en suma 18, trucant a la porta de convertir-se en el màxim realitzador. El resultat final va ser de 4-0. Victòria, tres punts, average a favor i lideratge en solitari, tarda rodona al camp de l’Artesa de Segre.

L’Alcarràs va aprofitar aquest duel entre els dos primers per sumar els seus 3 punts en el tram final del partit contra l’AgramuntAmb aquesta victòria ‘in extremis’ es posa de ple en la lluita per l’ascens i es situa empatat amb l’Albi i a un partit de diferència amb l’Artesa. L’Organyà i el Térmens no van disputar el seu partit a causa de l’estat del terreny de joc.

Pocs gols en la dinovena jornada del grup cinquè de Segona Catalana. El Juneda va superar al Torrefarrera a domicili per la mínima (0-1), en un partit que el conjunt local va tenir dominat però que no va saber transformar les seves oportunitats. Mateix resultat per a l’Alpicat en la seva visitat al camp del Castellserà, gol en una acció a pilota aturada en els primers minuts de partit.

Nova victòria del Alpicat/ FOTO: FALPICAT

L’Alcoletge va superar per 1 gol a 0 al Guissona i amb el mateix resultat va guanyar el Vallfogona de Balaguer al Balàfia. Un Vallfogona que amb aquesta victòria entra en la lluita pels llocs de permanència dels que estava molt lluny.

Victòria també com a local del Linyola, després de remuntar el gol inicial del Cervera (2-1). Segon partit consecutiu que li remunten als de la Segarra.

Finalment, l’únic empat que hi ha hagut aquesta jornada. Solsona i el Palau d’Anglesola van firmar les taules en un partit molt disputat, resultat final d’1-1.