Golejada i liderat en solitari pel Mollerussa

El Mollerussa suma el seu quart triomf consecutiu i es queda sol al capdavant de la classificació, tot el contrari que Cambrils, Lleida B, Gavà i Tàrrega que continuen sense guanyar

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
Victòria del Manresa davant d'un Viladecans que perd el liderat // FOTO: @UDViladecans
Victòria del Manresa davant d’un Viladecans que perd el liderat // FOTO: @UDViladecans

En aquesta quarta jornada destacaven per damunt dels demés dos partits: Manresa-Viladecans i Vista Alegre-Mollerussa. Els quatre primers s’enfrontaven entre ells i era una bona ocasió per començar a aclarir les coses per dalt. La “sorpresa” la va donar el Mollerussa que ha passat de ser la revelació d’aquestes primeres jornades a postular-se com un candidat a lluitar per les primeres places.

RESULTATS  i  CLASSIFICACIÓ JORNADA 4

Els lleidatans van viatjar fins a Castelldefels per enfrontar-se amb el Vista Alegre en un encontre entre, dos dels tres líders. Els visitants van assaltar Can Vinader amb una golejada que va començar a forjar-se al minut 20 amb el gol de Putxi. Al 32, Álvaro va marcar el 0-2 . Just un minut després, el delegat local, Juanjo, va veure la vermella directa i va haver d’abandonar la banqueta. Amb el 0-2 es va posar punt final a la primera meitat. A la represa, Jarabo de penal al minut 61 va reduir diferències però Clivillé al minut 67 va fer l’1-3. Raya al 75 va tancar una golejada que permet als homes de Turull liderar la classificació en solitari gràcies a la derrota del Viladecans.

Un Viladecans que jugava al Nou Congost amb l’objectiu de seguir sumant de tres en tres. En un bon partit per part dels dos, un solitari gol de Montoro al 25 va ser suficient perquè els punts es quedessin a Manresa i allunyessin als homes de Paje del seu objectiu inicial. Tot i que, els visitants van saber reaccionar bé al gol en contra i van gaudir de clares ocasions de gol no van ser capaços de perforar la porteria local davant un rival molt ben posicionat en defensa. Primera derrota dels viladecanencs en aquesta temporada que cedeixen la segona posició, precisament, als manresans que aconsegueixen el seu tercer triomf consecutiu.

Tercer triomf seguit de l'EFAC que es consolida a la part alta // FOTO: efacalmacelles.cat
Tercer triomf seguit de l’EFAC que es consolida a la part alta // FOTO: efacalmacelles.cat

Tercera victòria consecutiva, també per un EFAC que venç però no convenç. En un altre matx guanyat per la mínima i patint fins al final, els almacellencs van rebre al Municipal a un Gavà necessitat i a la recerca dels seus tres primers punts de la temporada. La tarda no va poder començar millor pels locals quan l’àrbitre, el qual no va deixar content a cap dels dos equips, va xiular penal sobre Marc Viladegut. La pena màxima la va transformar Joel Chiné al minut 7 fent pujar l’1 a 0 al marcador. A partir d’aquí, els visitants es van fer amb el control de l’esfèric, gaudint de vàries ocasions que no van saber aprofitar. Guió semblant es va viure als segons 45 minuts, encara que aquesta vegada, el domini gavanenc sí va tenir recompensa amb el gol de Quiles al minut 59 de penal. Els 30 darrers minuts, van ser dels homes de Radulovic que es van tornar a posar per endavant gràcies al gol de Roger Canadell al 72 a centrada de Marc Viladegut. Deu minuts abans, el delegat lleidatà, Juanjo, va ser expulsat amb vermella directa.

Bones sensacions

Bones dinàmiques per Vilanova i Andorra que van signar dos empats lluny de casa en els seus respectius encontres enfront Montanyesa i Sant Ildefons.

El Vilanova es va desplaçar fins a Barcelona per veure’s les cares amb una Montanyesa que volia guanyar per oblidar les últimes dues derrotes. Tot semblava ben encaminat pels locals quan Lamin al minut 7 va fer el primer del matí. Les coses es van encaminar, més encara amb el segon gol obra de Patxi, just al començament de la segona meitat. Però, l’alegria a Nou Barris no va durar gaire, donat que, primer Rubén Cuadra al 74 i Pascua al 89 van culminar una remuntada que permet als vilanovins seguir amb les bones sensacions de les darreres jornades.

Una situació semblant viu l’Andorra que aquesta jornada va disputar el seu primer partit lluny de la Borda Mateu. El seu rival, el Sant Ildefons arribava al matx en una situació delicada i amb l’obligació de puntuar. La parròquia desplaçada fins al Municipal va haver d’esperar 53 minuts per veure el primer gol tot i les ocasions que van tenir els seus. Alabau després d’una gran definició va batre al porter rival, aconseguint el seu primer gol a la lliga. Poc després, Cristian amb un doblet al 60 i al 79 va capgirar el marcador. Quan semblava que els del Principat s’endurien el triomf, de nou, Alabau va posar el 2-2 definitiu.

Ja guanyen

Golejada de l'Igualada a Cambrils per sumar els tres primers punts de la temporada // FOTO: Facebook CF Igualada
Golejada de l’Igualada a Cambrils per sumar els tres primers punts de la temporada // FOTO: Facebook CF Igualada

Primera victòria de la temporada per un Igualada que no va tenir gaires complicacions per desfer-se del Cambrils Unió al Municipal de Cambrils. En un matx dominat de cap a peus pels blaus, Llobet al minut 20 va obrir el marcador. Cinc minuts més tard, Martí Just va incrementar la diferència, la qual encara hagués pogut ser més amplia si el xut d’en Carlos Simón no s’hagués trobat amb el travesser, poc abans del descans. Ja a la segona meitat, Franco Nantez al 59 a la sortida d’un córner i Fran Arévalo van tancar la golejada. Els locals van finalitzar amb un home menys per l’expulsió de Nico al minut 70 en veure la segona groga. Estrena dolenta d’Edu Franco a la banqueta cambrilenca on haurà de canviar moltes coses si vol que l’equip comenci a rutllar.

Qui ja comença a carburar i suma els seus tres primers punts és la Rapitenca, la qual aquest cap de setmana va estomacar de valent al Tàrrega amb uns 45 primers minuts de somni on va deixar més que sentenciat el matx. Els espectadors presents al Joan Capdevila van patir una golejada que va obrir Gasparín al minut 14 en rematar una passada de Brayan. Dilla al minut 19 va fer el segon dels visitants mentre Joan Sabaté al 23 va enviar al fons de la xarxa un bon llançament de córner. Brayan i Dilla abans del descansvan fer pujar la “maneta” al lluminós. La segona meitat no va tenir molta història. Els ebrencs van posar el fre i els locals van passar a dominar el partit. El gol de l’honor el va marcar Jofre.

Precisament, un gol contra el Lleida B va decantar el derbi lleidatà a favor del Balaguer qui va poder donar una alegria a la seva parròquia. Un derbi amb moltes urgències per part de tots dos conjunts i amb objectiu en comú: aconseguir la primera victòria de la temporada, premi que al final es van endur els locals mitjançant un gol d’Adrià al minut 26 de penal. Derrota dolorosa pel filial que els deixa en una situació molt delicada amb tan sols un punt i en zona de descens directe.

Les Borges guanya per la mínima a La Verneda // FOTO: CE_Jupiter

En l’encontre que va tancar la jornada, les Borges Blanques es va imposar per la mínima al Júpiter a La Verneda. En uns primers minuts molt igualats i sense un dominador clar, els visitants van saber treure rendiment a les seves aproximacions. Primer Joe al 29 i després Torné al 45 van posar el 0-2 al lluminós. A la represa, els locals no van tardar a retallar diferències gràcies al gol de Josevi al 48. A partir d’aquest moment, els barcelonins es van bolcar a l’atac a la recerca de l’empat però, tot i la insistència dels homes d’Álex Martínez, el marcador ja no es va moure.