Golàs o ‘xiripa’ de Joel Marín

No és la seva feina, però aquest passat diumenge Joel Marín va aconseguir un golàs a La Verneda que no oblidarà. Detall espectacular d’una EF Mataró, nouvingut a la Primera Catalana, i que ja suma 11 de 15 punts disputats

EF Mataró, Primera Catalana, Joel Marín
Joel Marín, una garantia per a la EF Mataró/FOTO. J.M.

No és un xaval, però, als seus 30 anys, Joel Marín demostra ara en la EF Mataró que té corda per a molts més. Ara, fins i tot, marca gols (o golassos) en una EF Mataró a la qual ha arribat aquesta temporada. Viatge de tornada als seus orígens després d’haver passat per Damm, Premià, Castelldefels (2011-2), Cornellà (2012-16), Europa (2016-7), Prat (8/2017-8/2018) i FE Grama (juliol 2018-2019).

Golàs o xurro? Pregunta obligada i resposta sincera. “Pots posar el que vulguis. No sé si va ser xurro o de ‘xiripa’ o el que va ser però va ser gol, això sí que ho sé i va ser una gran alegria”, reconeix aquest comodí de la banda dreta que va estar “a punt de deixar-ho aquest estiu passat”. No obstant això, li van convèncer “entre ells el meu company i amic Aitor González i aquí estic”.

Amb 5 partits disputats (3 victòries i 2 empats), amb 11 gols a favor i 7 en contra, Joel, que “he vist diverses vegades el gol d’aquest diumenge”, recorda que, “encara que la meva mitjana és un per temporada”, no és tampoc el primer que ha aconseguit des de fora de l’àrea per a clavar la pilota en l’esquadra. “Amb el Cornellà, a Segona B, vaig aconseguir un així i al Prat (contra el Vilafranca) també. Faig pocs, per això me’n recordo”, afegeix.
Ara es tracta de “lluïtar i aconseguir aquests 45 punts que ens faran falta per seguir en Primera Catalana. No es tracta d’anar d’humil, sinó de seguir així”. I ho intentaran de la mà del tècnic Raúl Monroy: “m’ha sorprès gratament. Aquí tots estem implicats. Aquest diumenge va haver-hi cinc canvis en l’equip respecte a la jornada anterior i tothom funciona. Al míster li agrada arriscar i vol jugar al futbol encara que cal ser realista i saber d’on venim”.