Golàs d’Albert López per a lluitar un ascens

Un cop d’esquerra d’Albert López va donar al CE L’Hospitalet la seva classificació per a la tercera fase d’ascens a la Segona Federació davant un excel·lent Badalona

El terrassenc Albert López (27 anys) ha estat clau per a l'Hospi davant del Badalona // FOTO: JGFD
El terrassenc Albert López (27 anys) ha estat clau per a l’Hospi davant del Badalona // FOTO: JGFD

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

Minut 94: golàs!!!!! Golàs d’Albert López a l’escaire del brau Carlos Craviotto per a donar el passi a la tercera ronda a l’Hospi enfront del Badalona. No s’havia anat ningú del Municipal, malgrat una amenaçadora pluja, quan el davanter vallesà (Castellbisbal) va veure espai i ‘va matar’ el Badalona. 3.350 espectadors s’ho van passar de meravella.

Excel·lent cop d’esquerre d‘Albert López enfront d’una pròrroga indesitjable que manté vives les esperances locals de sortir del pou de Tercera. Aquest dilluns hi haurà sorteig pur tant per a l’aparellament com per a l’ordre de l’eliminatòria.

UN ASCENS EN JOC

Hospi i Badalona arribaven a la Feixa Llarga amb un 1-1 de l’anada i es va notar, ja que tots dos van seguir el mateix guió i això que els locals sortien amb l’avantatge de la classificació de lliga. Des del principi es va veure que Toni Larrosa, Dani Homet i Wily anaven amb ‘males intencions’.

Els locals, no obstant això, no van perdre mai el seu dibuix i es van lliurar a la màgia en la direcció de Ton Alcover, la carrera de Sanku i la mobilitat de Montori, autor del primer tret (11′) del partit.
Es notava que hi havia un ascens en joc i que el partit duraria 120′ perquè ningú semblava tenir pressa. La millor oportunitat va portar la signatura de Homet (31′) amb gran intervenció d’Aliaga mentre Sanku (38′) enviava al travesser un xut estrany. Poc més.

IMPORTANT VICTÒRIA DE L’HOSPI A CASA SEVA

ALBERT LÓPEZ DECIDEIX

A la segona part es van obrir els dos equips cap al final del temps reglamentari. Tot va començar amb gran desvio de Craviotto (46′) a tret de Lasso mentre els visitants es van mostrar gràcies a un cop de cap d’Estellés (71′).

Va poder el Badalona anotar per mediació de David (81′) davant la mirada d’Aliaga, però qui no va fallar va ser Albert López. Va agafar la pilota, va anar agafant espai a la seva esquerra fins a notar que els seus rivals li feien el passadís. I va aprofitar per a enganxar un xut espectacular a l’angle esquerre de Craviotto. Sensacional!. Val la pena que aquest gol es vegi moltes vegades a L’Hospitalet i s’aplaudeixi l’esforç de l’equip de Joan Sánchez. Encara que queda el més difícil, però ja s’han donat dos dels tres passos obligats.

3.350 espectadors al Municipal de La Feixa Llarga de L'Hospitalet // FOTO: JGFD
3.350 espectadors al Municipal de La Feixa Llarga de L’Hospitalet // FOTO: JGFD

FITXA TÈCNICA

L’HOSPITALET, 1

Adrià Aliaga; Vitalie, Mamau, Raúl Ferrer, Marc Vicente; Albert López (Jaume Fernández, 99’), Cristian Lobato (Jesús Pozo, 99’), Ton Alcover, Joel Lasso (Roberto Owono, 95’); Ander Montori (Sehou, 77’) i Sanku (Óscar Gómez (65’).

BADALONA, 0

Carles Craviotto; Cristian Márquez, Bioque, Hugo, De Marco; Albert Estellés (David Jiménez, 78’); Toni Larrosa, Willy (Carlos Martínez, 53’), Jordi Ortega (David Batanero, 75’), Kilian Durán (Juan Valverde, 75’) i Dani Homet.

ARBITRE: Groga a Bioque i Dani Homet

GOL: Albert López 94’

CAMP: Municipal d’Esports L`’Hospitalet. 3350 espectadors.