Gol d’Ignacio, gol d’Ignacio, gol del Prat!

L’autor del primer gol de la Lliga en Tercera Divisió aquesta temporada és el pratenc Ignacio Rosillo. El ‘títol’ és només honorífic, però ja se sap: qui bé comença, millor acaba

De Gràcia al Prat / FOTO: ÀLEX GALLARDO
De Gràcia al Prat / FOTO: ÀLEX GALLARDO

Gol d’Ignacio, gol d’Ignacio, gol del Prat!, no és la coreografia normal d’un gol sinó la pel·lícula històrica que el company de Prat Ràdio, José David Muñoz, va popularitzar en l’emissora gràcies als gols de… en la AE Prat durant molts anys. El carismàtic futbolista barceloní va anotar el primer gol de la Lliga 2015-2016 en el minut 8 del primer partit de la temporada a Morell.

Va ser un centre per la banda esquerra del seu company Nacho del Moral que Ignacio va creuar amb total precisió. Aquest va ser el primer gol de la Lliga pels potablava que surten amb l’etiqueta de màximsfavoritsper estar en la promoció d’ascens de la qual els va separar solament un gol el curs passat.

Ignacio Rosillo és tot un referent del futbol català. Als seus 27 anys torna a una entitat en la qual va viure durant quatre temporades tot tipus de situacions meravelloses com a campions de tercera, la copa del Rei o ascens a la segona B. Va deixar el Sagnier la campanya 2014-2015 per triomfar en l’Europa i l’adéu de Pedro Dólera li ha retornat a casa seva a la qual va arribar amb només 22 anys procedent del Masnou.

Felicitats, doncs, a Ignacio Rosillo, autor del primer gol d’una temporada on sempre s’espera el millor.I  elproper diumenge… Prat-Europa al Sagnier