Girona B, Vic, L’Escala i Palamós, infalibles

Quatre equips han estat capaços de sumar els sis punts en joc del grup 1 de Primera Catalana. I quatre conjunts encara no han estrenat el caseller

VÍCTOR LLUCIÀ @VictorLlucia
El Vic ha començat la lliga en ratxa // Foto: David Pallarols

Girona B, Vic, L’Escala i Palamós són els únics equips que han aconseguit encetar la temporada amb dues victòries. Sis de sis. Agafar confiança en aquest inici de temporada, on les forces estan més igualades i cap conjunt està completament rodat, és crucial per començar a construir la base per assolir els objectius marcats. En el cas del Girona B, amb una plantilla renovada, volen estar el més amunt possible. I els d’Àxel Vizuete van tornar a demostrar efectivitat a la part ofensiva: guanyaven 2-0 al minut 3 i van acabar derrotant amb contundència el Tona (4-1)en aquesta segona jornada.

L’Escala, en el seu retorn a Primera Catalana, ja suma sis de sis // Foto: @FCLESCALA

El Vic també va tirar d’artilleria ofensiva per derrotar el Parets. Els d’Albert Càmara van fonamentar el triomf a la primera meitat i el van sentenciar al tram final, amb dues dianes als darrers deu minuts de joc. I l’Escala, igual que els dos altres líders, va anotar quatre gols per guanyar el partit. En el seu cas davant el Lloret. Els de l’Alt Empordà ja guanyaven per dos gols de diferència abans del primer quart d’hora de joc i no van deixar escapar el triomf. El Palamós, encara que no va anotar quatre dianes, també té sis punts i és líder, després de derrotar el Llagostera B, en un triomf molt treballat.

Un dels ferms candidats a assolir l’ascens a Tercera, la Fundació Esportiva Grama, va estrenar el caseller de victòries davant La Jonquera. Bruno Villagrasa va anotar una diana imperdible a les acaballes del matx per segellar la victòria.

A més, també es van estrenar tres equips més. El primer, el Mataró, que va derrotar la Guineueta per un resultat molt ajustat. Els del Maresme sumen quatre punts i encara no han perdut cap partit. El Mollet també va vèncer, en aquest cas amb molta solvència enfront del Rubí d’Alberto Fernández. El partit no va tenir història i, en el derbi vallesà el Mollet va ser immensament superior (5-0). L’últim equip en estrenar-se va ser el Sabadell Nord, que va superar el Manlleu en un partit boig i ple d’alternatives (3-2).