Gimeno: “Vull demostrar a Vilanova que jo no era el problema”

Després d’una sortida polèmica, Dani Gimeno torna aquest diumenge a Vilanova on s’enfrontarà amb el seu ex-equip en un partit crucial per a tots dos

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
Dani Gimeno explica la seva versió sobre el que ha viscut al CF Vilanova // FOTO: fcsantboia.cat
Dani Gimeno torna aquest diumenge a un Alumnes Obrers d’on no va sortir com hagués volgut // FOTO: David Ferrer (fcsantboia.cat)

La cita, diumenge a les 17.00 hores a l’Alumnes Obrers. Vilanova i Igualada, dos conjunts necessitats de punts, disputaran més que un partit. Qui guanyi podrà respirar més tranquil, qui perdi es complicarà, encara més, la seva permanència al grup 2 de Primera Catalana. Però, sense cap mena de dubte i per damunt de necessitats i punts, hi haurà un protagonista clar, Daniel Gimeno.

Tot i el seu polèmic adéu al Vilanova i posterior creuament d’acusacions, l’ara entrenador de l’Igualada no pensa en venjances i afirma no tenir “cap mena de sentiments de venjança ni rancúnia” cap al club del Garraf. La cordialitat sembla la tònica predominant a 48 hores del partit, no obstant això, el Dani més competitiu veuria el triomf del seu equip com una bona oportunitat per reivindicar-se: “m’agradaria guanyar per refermar el joc que vam practicar al Vilanova, la nostra manera de fer i demostrar que jo no era el problema”.

Tranquil·litat i cordialitat

Gimeno tornarà a ocupar una banqueta en un camp que coneix a la perfecció. Tanmateix, aquesta vegada s’asseurà al lloc destinat a l’equip visitant. De segur, molts records passaran pel cap del míster en un matx “molt especial, per la meva polèmica sortida de l’entitat i  sobretot, perquè torno a casa a meva, al club on he estat molts anys”, com ell mateix confirma.

Un encontre on tots dos necessiten la victòria i no poden fallar; en aquest sentit, Gimeno es mostra contundent: “el meu equip no pot especular, necessitem els punts sí o sí i anirem per ells”.

El compte enrere ja ha començat. Diumenge serà una tarda plena d’emocions, dins i fora del terreny de joc i on esperem que una vegada l’àrbitre xiuli l’inici, el protagonisme se l’endugui, única i exclusivament, el FUTBOL