Gerard Nolla, l’últim ‘fitxatge’ de Nacho Castro

Nou mesos i set dies després de patir una greu lesió de lligaments creuats del genoll dret, Gerard Nolla va reaparèixer aquest diumenge en el Feliu i Codina per a alegria personal i d’un Horta que li necessita. El seu equip el va rebre amb els braços oberts

Gerard Nolla, Horta
Reaparició desitjada de Gerard Nolla/FOTO: BTV

Minut 76: canvi en un Horta necessitat perquè el marcador destacava un 0-1 favorable a l’Europa i el tècnic local, Nacho Castro, treu del terreny de joc a Arnau Campeny i va donar entrada a Gerard Nolla. Nou mesos i set dies després de caure greument lesionat enfront del Prat un llunyà mes de Gener, el migcampista barceloní va reaparèixer davant la seva afició i ho va fer amb moltes ganes. El millor ‘fitxatge’ que podria tenir l’equip hortenc ja està a disposició.

“Té unes condicions bestials. Tant de bo vagi agafant confiança i es trobi cada vegada millor, s’ho mereix. Ens ha de donar molt”, va afirmar l’entrenador de l’Horta després de l’empat enfront de l’Europa. “Després d’estar gairebé un any lesionat, ha d’agafar sensacions. No és fàcil però ja ha començat i el temps que ha sortit l’ha fet bé i ha sumat”, va afegir.