Gerard Boira es posa a 500

PODCAST de luxe amb Gerard Boira, capità del Vilafranca i que acaba de sumar 500 partits a la Tercera Divisió. Als seus 39 anys és tot un exemple per als seus companys i per a un futbol formatiu que necessita referents. Exquisida entrevista amb un símbol #futbolcat

Guillermo Amor aplaudeix a Gerard Boira l'antepenúltima jornada de competició // FC Vilafranca
Guillermo Amor aplaudeix a Gerard Boira l’antepenúltima jornada de competició // FC Vilafranca

@ManuelSeguraM

Gerard Boira, 500 partits en Tercera Divisió.. Amb les vegades que ho ha escoltat seran ja 5 milions de partits!!!!

No he estat tan mediàtic com altres companys. Recordo ara a Santi Triguero que sempre s’ha emportat totes les portades i això fa que passis una mica inadvertit.

No va poder celebrar-ho amb triomf, però un empat del Vilafranca a Els Canyars tampoc està malament (aquest diumenge van guanyar L’Igualada)?

Al Vilafranca sempre se’ns ha donat malament, no recordo cap victòria. Per això un punt no és un mal resultat; van empatar en el 90…Bé, no ens podem queixar.

Quin va ser el missatge que li va transmetre la plantilla, Ivan Moreno, el delegat Fos, l’afició, la família.

Tots els meus companys estaven contents. Molts em van preguntar quants anys he necessitat per a arribar a 500 partits a Tercera, així doncs és un premi a l’esforç i a la dedicació.

GERARD BOIRA, EN PROFUNDITAT

Aquí tenim inclosos Champions, Europa League…no?

Sí, i Mundial també (ja ja). Em vaig informar amb companys periodistes de Vilanova, Vilafranca i Gavà i em van passar totes les dades i vaig comprovar que estava prop d’aquests 500 de Lliga, però no vaig sumar altres competicions.

La familia vilafranquina aplaudeix a Gerard Boira l'antepenúltima jornada de competició // FOTO: FC Vilafranca
La familia vilafranquina aplaudeix a Gerard Boira l’antepenúltima jornada de competició // FOTO: FC Vilafranca

Ser capità de l’equip obliga a comportar-se de manera modèlica, suposo…

Cal donar exemple, sí, però no sols per ser capità. Molts joves es fixen i cal comportar-se.

Amb en Gerard continuem parlant gairebé mitja hora. D’una promoció d’ascens inesborrable a La Rosaleda, d’una samarreta dedicada molt especial, d’entrenadors, de companys….

Entrenadors com Manel Moya, David Requero, Santi Palanca, Robert Elvira, Ángel Alcolea, Albert Poch, Delfí Ferreres, Manel Delgado, Iván Moreno, Victor Oribe, David Fontanils, Pepe Fos i Santi Triguero mereixen dedicació especial.

Gerard, no tindrà les portades que mereix pel seu exemple i el seu esforç, però té l’aplaudiment i l’admiració de tot el futbolcat…Gràcies pel seu exemple.

NO ET PERDIS EL PODCAST D’EN GERARD BOIRA