Genís Sampietro col·loca líder al Badalona

Primera posició sorprenent a la Divisió d’Honor juvenils per al Badalona dirigit per Genís Sampietro. Tres partits, nou punts

Genís Sampietro ha iniciat aquest curs la seva etapa al capdavant del juvenil del Badalona // FOTO: Ignasi-Badalona
Genís Sampietro ha iniciat aquest curs la seva etapa al capdavant del juvenil del Badalona // FOTO: Ignasi-Badalona

@GonzalezBerzosa

@ManuelSeguraM

La sorpresa pot haver superat al mateix Genís Sampìetro que aterrava aquest estiu a Badalona després de sis anys com a tècnic del CF Damm. Empresa complicada per a aquest jove entrenador amb passat en l’APA Poble Sec i Damm i amb tot el futur per viure

Es va estrenar amb triomf davant el Platges de Calvià (2-0), va golejar a la seva primera sortida a Cornellà (3-0) i va tancar una altra rotunda victòria a casa contra el seu ex Damm (3-1).

UN BADALONA SORPRENENT

“Jo sempre soc positiu, però no m’esperava aquest inici, la veritat” admet a Futbolcatalunya, Sampietro que compta amb una plantilla en la qual “tenim 11 jugadors de l’any passat de Preferent i bons reforços”. La clau passa perquè “els xavals han agafat les coses ràpidament i s’emporten molt bé entre ells, ara cal seguir així”.

Genís sap que “per a mantenir-se cal arribar primer” i que l’important és anar jornada a jornada. “Ara ens toca al Sabadell, amb tècnic nou, i després el Barça”, afegeix.

Els tres triomfs en “aquesta categoria tan dura” han estat sorprenents per a molts. “El 3-0 de Cornellà no m’ho esperava, la veritat, encara que va arribar i contra la Damm vam estar empatats fins al 85. Els dos partits van ser espectaculars”.

Tres partits, tres victòries per part del conjunt escapulat // FOTO: Ignasi-Badalona
Tres partits, tres victòries per part del conjunt escapulat // FOTO: Ignasi-Badalona

El seu passat cerveser va significar que “guanyar a la Damm fos una satisfacció encara que no va ser una venjança perquè sempre estaré agraït amb l’entitat”.

OBJECTIUS DIFERENTS

Sampietro admet que “per pressupost i recursos, l’objectiu és la permanència”. Com a exemple serveixi que aquesta setmana “se’ns en van jugadors perquè els ofereixen més diners i més recursos”. L’objectiu? “Cal intentar quedar el més amunt possible”. I formar futbolistes, per descomptat: “Aquesta setmana el nostre millor central va jugar en el de Tercera i això sempre s’agraeix”.

I, personalment, assumir “un nou repte encara que jo sempre intento aportar el màxim. Ara toca adaptar-nos a un altre lloc i ara toca demostrar en un altre lloc”.