Gavà: Pons cobra… i els jugadors, encara no

Aquest dimarts, el CF Gavà ha dipositat els diners del deute que mantenia amb l’ex tècnic Juanma Pons. Ara encara li queda pagar a la RFEF per les multes i, sobretot, abonar les nòmines d’uns futbolistes que segueixen esperant novetats

MANUEL SEGURA @masegurama
Juanma Pons ja ha cobrat la quantitat que li devia el CF Gavà // FOTO: Jordi Mestres
Juanma Pons ja sap que el CF Gavà ha dipositat la quantitat que li devia // FOTO: Jordi Mestres

Entre aquest dimarts i aquest dijous es pagarà tot”. Nova sentència del president del Gavà, Manuel Maniega, atenent a FutbolCatalunya.com. Hores després de pronunciar aquesta frase, arribava la quantitat que li devien a l’entrenador de l’equip fins al passat mes d’octubre, Juanma Pons.

Si el club liquida també els 24.000 euros de multa a la RFEF per estar sense tècnic acreditat des de la jornada 5, Óscar Alcides Mena podrà seure, per primer cop des de la seva arribada, a la banqueta gavanenca. I ho podria fer aquest diumenge contra el Prat a La Bòbila. Qui no podrà tornar a exercir aquesta temporada al futbol espanyol és Pons, per culpa d’una reglamentació obsoleta permesa per un dels col·lectius menys solidaris del nostre futbol. Almenys, ja ha cobrat el que li devien. La RFEF espera.

DESESPERATS

I també esperen –cada cop amb menys esperança- els altres components de la plantilla del CF Gavà. La setmana passada, la promesa era pagar aquest dilluns la nòmina d’agost i pagar-ne una altra aquest dijous. A hores d’ara, res de res.

Maniega insisteix: “Crec que es podrà pagar la nòmina d’agost”. Parla sense aclarir en cap moment d’on ha tret els diners amb què ha liquidat el contracte de Juanma Pons i d’on hi ha de sortit la quantitat econòmica per pagar a una plantilla desesperada.

El sou en qüestió –almenys, el d’agost- es podria cobrar la setmana vinent, però el compte de ‘Pere i el Llop’ ja s’ha explicat massa a Gavà i al vestidor ja no es creuen a ningú fins que no tinguin els jugadors a les seves butxaques allò que els hi deuen. Una situació que només es pot resumir en una paraula: lamentable.