Gavà i Tàrrega ja saben guanyar

Gavà i Tàrrega sumen la seva primera victòria de la temporada en una jornada on el Mollerussa continua com a líder sòlid

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
El Gavà ja té la primera victòria de la temporada a la butxaca // FOTO: @cfgavaoficial

Sisena jornada i, sembla que el Mollerussa s’ha “aficionat” a guanyar, es consolida com a líder sòlid i vol continuar amb el seu, particular, somni. Això, en una jornada on dos equips van estrenar el seu caseller de victòries aquesta temporada. Gavà i Tàrrega van vèncer i de quina manera!

El primer dels dos en entrar a escena va ser el Gavà, el qual va viatjar fins a Balaguer per intentar sumar els seus primers tres punts. Dit i fet. Els gavanencs van quallar un gran encontre on van tenir la sort de cara a porta que els hi va faltar en anteriors jornades. Marcos al minut 19 de falta directa va perforar la xarxa balaguerina. Quatre minuts més tard, Joan Vázquez va definir davant del porter rival obrint escletxa al marcador mentre que Adri Fernández al 29 va fer pujar l’1-2 al lluminós. Abans del descans, de nou Joan Vázquez va deixar el matx vist per a sentència. A la segona meitat, el porter local Alfred es va erigir com a heroi dels seus evitant, així, una major golejada com en la pena màxima aturada a Quiles al minut 52.

Tampoc es va quedar enrere el Tàrrega que va arrasar al Lleida Esportiu B en el derbi. En el darrer partit de la jornada, el filial es va plantar al Municipal Joan Capdevila amb la intenció de sumar la seva segona victòria seguida però es va trobar davant a un rival que no els hi va donar cap oportunitat. Dos minuts van ser suficients perquè els locals, pràcticament, tanquessin l’encontre amb els gols de Clop al 19 i Sergi Solé al 20. Dues dianes més de Jonathan de penal al 54 i de Ramón Verdés en pròpia porta al 59 van acabar de matar als blaus. El visitant Acosta va haver d’abandonar el terreny de joc en veure la vermella al minut 89.

Qui encara no sap què és guanyar és un Cambrils Unió que obligat a sumar el seu primer triomf va rebre a unes Borges Blanques que fora de casa es mostra intractable. En una primera meitat sense un dominador clar, els locals van aprofitar una de les seves poques aproximacions per avançar-se al marcador al minut 42 amb el gol de Matthew. Als segons 45 minuts, uns visitants molt més ambiciosos van passar a controlar el matx i van aconseguir capgirar el resultat gràcies als gols de Ricky (aterra aquesta setmana provinent del Vilafranca), Miró I Tato.

RESULTATS  i  CLASSIFICACIÓ JORNADA 6

Líder sòlid

I, de la cua de la taula passem al capdavant on el Mollerussa es consolida al liderat i aquesta jornada va aconseguir una nova victòria i, van 6 de 6, aquesta vegada lluny de casa i contra una Rapitenca que venia de guanyar els seus dos últims encontres. A La Devesa, els grans protagonistes del matí van ser el fort vent que bufava i la falta d’encert de cara a porta dels locals. Uns locals amb molta arribada, sobretot durant la primera meitat però que no van saber transformar aquestes ocasions en gol. I, fent bo el tòpic de qui perdona ho acaba pagant, els rapitencs van sucumbir davant l’eficàcia del rival. Un solitari gol de Riki al minut 64 després d’una bona centrada des de la dreta va bastar per emportar-se els tres punts i continuar líder en solitari.

El Manresa va patir per véncer al Sant Ildefons // FOTO: @UDViladecans
De valent va haver de suar el Manresa per véncer al Sant Ildefons // FOTO: @UDViladecans

Un líder assetjat per un Manresa que va patir més de l’esperat a El Congost contra un Sant Ildefons que va posar, en algunes fases del matx, contra les cordes als locals. Un Sani motivat va saltar a la gespa sense complexos i va realitzar un gran primer tram de partit amb ocasions i un pal d’Iker. No obstant això, i quan millor estaven els homes de Javi Gómez, els manresans es van avançar gràcies al gol de Noha al 28 en la que era la seva primera aproximació. El gol va igualar l’encontre i les ocasions es van anar alternant entre els dos conjunts. Tot i que els visitants van buscar l’empat fins al final, va ser Marc Cuello qui va sentenciar el matx amb el seu gol al minut 88. Cinquè triomf seguit dels de Piti Belmonte que continuen trepitjant els talons del Mollerussa.

Cinc encontres guanyant, també porta l’EFAC gràcies a la victòria aconseguida davant el Viladecans. El partit de la jornada no va decebre a ningú, deixant moments de bon futbol, lluita i emoció fins al minut 90. Al Municipal d’Almacelles, els locals va sortir mossegant i creant ocasions clares de gol mentre els visitants contrarestaven les envestides rivals amb contres ràpides. La segona meitat no va començar bé pels viladecanencs que es van quedar en inferioritat per l’expulsió amb vermella directa de Gallardo al minut 52. La tarda encara es tornaria més negra pels de Paje al minut 64 amb el gol de Montoy a la sortida d’un córner. Amb tot en contra, el Viladecans no va defallir i va lluitar fins al final, encara que es van quedar sense el premi de l’empat.

Duels directes

Tercer partit consecutiu guanyat per a un Igualada immers en una dinàmica positiva /7 FOTO: Facebook CF Igualada
Tercer partit consecutiu guanyat per a un Igualada immers en una dinàmica positiva // FOTO: Facebook CF Igualada

Una dinàmica semblant porta l’Igualada que segueix en clar ascens. Aquest cap de setmana, es veia les cares amb un Vista Alegre que començava la jornada un punt per damunt del conjunt blau però amb la necessitat de puntuar després de dues derrotes consecutives. A Can Vinader, el matí va començar bé pels visitants que es van posar per endavant amb el gol de Nil Pradas al minut 17. Encara que els de Castelldefels van apretar de valent en els darrers minuts de la primera meitat, al descans es va arribar amb el 0-1. No seria fins al temps de descompte i amb un home menys per l’expulsió de Cifuentes al minut 68 per doble amonestació, que els locals van encaixar el segon obra de Simón. Corria el minut 91 i tan sols tres minuts més tard, Faura (acabaria també expulsat en veure la segona groga) va marcar el definitiu 1-2. Bon partit dels homes de Moha que van saber jugar i patir sense la pilota.

No gaire lluny d’allí, Júpiter i Vilanova van disputar un altre encontre entre dos rivals separats per un punt i amb l’objectiu de guanyar per escalar fins a la zona noble de la taula. Els locals van sortir més endollats amb ganes de regalar el primer triomf a casa als espectadors desplaçats fins a La Vereda i ben aviat els gris-grana es van fer amb les ocasions i el control del partit, Un domini que va tenir la seva recompensa al minut 34 quan Dani Ortega va enviar la pilota la fons de la xarxa. Durant la segona part, els barcelonins van mantenir el ritme mentre que els visitants van cercar una igualada que es va produir al minut 82 amb el gol d’Hernando. Amb l’1 a 1, Tamba va estar a punt de fer el 2-1, encara que el seu xut es va estavellar al pal.

Dos punts per damunt del Júpiter trobem a una Montañesa que no va tenir gaires problemes per desfer-se d’un Andorra que es mostra molt feble defensivament com es va poder constatar aquesta jornada. Amb aquest triomf, els barcelonins tornen al camí del triomf, tot el contrari que el seu rival que suma dues derrotes seguides. Pel que fa al matx pròpiament dit, el local Murillo va anotar el primer pels seus al minut 25. Resultat amb el qual es posaria punt final als primers 45 minuts. A la represa, els gols van anar caient. Primer Charly al minut 65, més tard Patxi al 76 i, finalment Maldonado al 89 van tancar la golejada.