García Albiol beneeix la promoció d’ascens

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha presidit aquest dimecres l’acte de presentació (sense entrenadors ni premsa) de la promoció d’ascens a Segona B. Aplaudiment per a la presentadora, Anna Gumà

García Albiol, FCF
L’alcalde va ser el cap més visible de l’acte // FOTO: FCF

Un acte exquisit dirigit per aquesta meravellosa professional de la FCF, Anna Gumà, ha servit de presentació de la promoció d’ascens a la segona B. Sense premsa –TV Badalona i els mitjans de l’Ajuntament sembla que ‘mengen’ apart- i sense entrenadors –curiosa absència davant la qual ningú ha mostrat el més mínim comentari-, van aparèixer presidents i capitans per a complir en el “primer acte oficial esportiu com a alcalde” de Xavier García Albiol.

Amb la presència també del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, sempre amable amb els mitjans de comunicació –”gràcies per la vostra presència”???????-, van contestar una pregunta tots els presents encara que els presidents, no els capitans, van tenir oportunitat d’expressar el seu petit discurs.

No va prendre la paraula l’amfitrió, Miguel Ángel Sánchez, president del Badalona qui, d’altra banda, va escoltar de grat els elogis al seu impecable estadi, seu d’un play-off que estarà ple en la llotja, no vaig agafar a la graderia

PROTAGONISTES

Xavier García Albiol, alcalde de Badalona: “Per a Badalona és un orgull i un privilegi acollir un esdeveniment d’aquesta envergadura. Gràcies a la Federació”

Gerard Figueras, secretari general de l’Esport: “Badalona té un dels estadis més bonics de Catalunya. Malgrat la singularitat de no poder comptar amb públic, estic convençut que aquest play-off serà un èxit”

Joan Soteras, president FCF: “Estem desitjant poder gaudir d’aquest apassionant play-off. Badalona serà l’epicentre del futbol català. Tota la sort del món als quatre equips participants”

Santiago Ballesté, president CE L’Hospitalet: “Estic orgullós de l’esforç que ha realitzat el meu equip durant tota la temporada. Confio cegament en la capacitat d’aquesta plantilla”

Cristian Gómez, capità CE L’H: “L’equip s’està entrenant a un nivell fantàstic. Tenim moltes ganes de competir i de lluitar pel somni de l’ascens”

Manuel Camino, president de la UE Sant Andreu: “Valoro positivament el format d’aquest play-off. La temporada havia d’acabar a la gespa. Estem molt il·lusionats”

José Antonio Llamas, capità de la UE Sant Andreu: “És un repte enfrontar-nos al líder, el CE L’Hospitalet. Segur que serà un partit fantàstic”

Jordi Cuesta, president Terrassa: “Crec que estàvem fent la millor temporada dels últims cinc anys. Penso que el factor físic pot ser decisiu en el desenllaç final”

José Ortega, capità Terrassa: “Estem preparant el play-off de la millor manera possible. El grup està molt motivat amb el repte de l’ascens”

Víctor Martínez, president del Europa: “Som l’equip que més cops ha disputat aquesta competició. Ha arribat el moment d’ascendir. Lluitarem fins al final per aconseguir-ho”

Àlex, capità del Europa: “L’emoció que es viurà aquests dies a Badalona serà espectacular. Els petits detalls poden marcar la diferència”