Gabri no entén res de res a Lleida

El tècnic del Lleida Esportiu, Gabri García, ha admès aquest dimecres, després de no entrenar per l’adéu de l’únic fisioterapeuta, que no entén en absolut el funcionament d’aquesta entitat històrica

La plantilla actual va acudir al Camp d'Esports però van decidir, al costat de Gabro, no entrenar // FOTO: Dani Badia

La plantilla actual va acudir al Camp d’Esports però van decidir, al costat de Gabro, no entrenar // FOTO: Dani Badia

Les novetats no s’acaben al Lleida Esportiu, ja que l’equip de Gabri García ha estat notícia perquè no s’han entrenat donada la negativa de l’únic fisioterapeuta a continuar. Jugadors i tècnics han consensuat aquesta decisió amb la finalitat d’evitar més riscos.

Així ho ha explicat Dani Badia a la sintonia de Catalunya Ràdio i mantenen la incògnita de saber si repetiran dijous i divendres, ja que tenen Lliga el diumenge al Sagnier enfront del Prat.

GABRI SE SORPRÈN CADA DIA

“Ens assabentem anit pel mateix ‘fisio’ Rafael que no estaria a l’entrenament d’aquest dimecres i hem decidit venir tots per a comprovar si el club havia posat una altra persona. Com que no hi havia cap persona responsable, hem decidit suspendre la sessió”, va declarar Gabri.

Era clar que “no podíem fer la nostra feina en les mínimes condicions necessàries; ja veurem demà”. És més, segons l’entrenador de Sallent, “volem jugar en les millors condicions possibles i el ‘fisio’ el pagarem nosaltres”.

Els aficionats no entenen el present i el futur que li espera a aquest Lleida Esportiu // FOTO: Dani Badia
Els aficionats no entenen el present i el futur que li espera a aquest Lleida Esportiu // FOTO: Dani Badia

Per cert, la situació ha provocat l’extraordinària reacció d’Aleix, conegut professional de Lleida perquè ha ofert els seus serveis, si ho consideren oportú.

https://twitter.com/danicatradio/status/1483817704645697536?s=20

El responsable tècnic del primer equip admet que “cada dia se supera la situació” encara que “no ens sorprèn res perquè cada dia esperem alguna cosa. Patim molt, treballem cada dia, l’acceptem, però fa molta ràbia”,

Per cert, ahir es van acomiadar del grup Quim Araujo (Aguilas), Modest (Binégar) Victor Vidal (SD Logroñés) i Pedro Inglés.