Gabri dura tres mesos a l’Olot

Gabri García, ha deixat de ser tècnic de la UE Olot, segons va avançar Ràdio Olot. Tres mesos en el càrrec, 4 victòries, 1 empat i 7 derrotes és el balanç de l’exazulgrana com garrotxí

Destituit Gabri García onze dies després de sortir la foto oficial de la temporada 2020-2021 // FOTO: marcsr_foto
Destituit Gabri García onze dies després de sortir la foto oficial de la temporada 2020-2021 // FOTO: marcsr_foto

Mancant 4 jornades per a finalitzar la temporada, la UE Olot ha decidit destituir el seu tècnic, Gabri García. Després d’un balanç de 4 victòries, 1 empat i 7 derrotes en els seus tres mesos al capdavant de l’equip garrotxí cau.

La notícia, que ha avançat Rádio Olot, certifica el segon adéu en la direcció tècnica del primer equip perquè Raúl Garrido va caure un llunyà 26 de gener.

TRES MESOS I 12 PARTITS

13 punts de 36 possibles és un parcial bastant pobre per a les expectatives d’un equip que desitjava arribar el més lluny possible en aquesta irregular i pandèmica temporada. Clar que l’últim KO sofert enfront de la Penya Esportiva aquest passat diumenge (2-1) els complica el futur a 4 punts de la permanència i a 4 jornades per al final.

Onze dies després de sortir la foto oficial de la temporada 2020-2021 arriba un nou canvi en la banqueta olotina; després de la reunió mantinguda aquest matí entre Gabri, el president Joan Agustí, i la seva junta directiva, Gabri ha sortit.

EL CLUB DIU MOLT POC

A les 21.45 ha comunicat l’entitat que s’havia arribat a “un acord mutu” entre les dues parts per a rescindir el compromís.

Textualment es pot llegir. : “Gabri Garcia i la Unió Esportiva Olot han decidit rescindir, de mutu acord, el contracte que els unia. Des del club agraïm el treball i dedicació del tècnic de Sallent durant aquests mesos i li desitgem molta sort en el futur a nivell personal i profesional”.