Futbolcatalunya us desitja Bones Festes i un immillorable 2015

Jugadors i tècnics de diferentes clubs del futbol català es fan una foto al vestidor per a mostrar els seus millors desitjos a tots els aficionats que donen vida a la seva passió. Futbolcatalunya aprofita aquest desig del #futbolcat per fer el mateix amb tota la gran família del nostre futbol: jugadors, clubs, tècnics, empleats, directius i mitjans de comunicació

Bon Nadal i Millor 2015/ DISSENY: ELENA GARCIA

Nadal és una època especial, marcada per la companyonia i la bonaventura. Treure un somriure és quasi obligat en aquestes dates. Amb la voluntat de felicitar les festes, 31 equips del futbol català han dut a terme 35 fotos. Segona B, Tercera Divisió, Primera Catalana i el futbol base… Moltes categories hi estan representades. La felicitació de Nadal de jugadors i tècnics  amb Futbolcatalunya és aquesta i des de la redacció agraïm als clubs col·laboradors la seva bona predisposició envers la iniciativa.

Evidentment, el nostre futbol està representat per més de 31 clubs. Ho sabem. Per aquest motiu, insistim en felicitar l’ajuda d’uns i també lamentem la poca prestació dels altres.

D’altres, com és lògic, no tenen un context que permeti destensar-se amb una instantània com aquesta. És comprensible. No queda més que desitjar que les situacions difícils s’esmenin, que les bones tinguin continuïtat i que entre tots plegats el futbol de casa nostra creixi encara més l’any vinent. Futbolcatalunya els desitja unes bones festes i la millor entrada d’any possible.  FELIÇ 2015!

EL FUTBOL CATALÀ ELS DESITJA BON NADAL