Futbol i sopar, atractiva proposta del CE Manresa

Aquest divendres, el CE Manresa rebrà l’Olot. La principal novetat al Nou Congost serà l’entrada (5 euros) que inclou entrepà (botifarra o altres) i beguda per a tots els seguidors que vulguin veure aquest partit contra un rival que ha brillat les darreres temporades a la Segona B

N.C.
Ferran Costa, Manresa

Els jugadors de Ferran Costa treballen molt fort // FOTO: CE Manresa

Serà el setè matx de pretemporada per als diables vermells que encara no coneixen la derrota en aquesta pretemporada. Han guanyat tres partits (contra Vic, Badalona i Europa) i n’han empatat tres (davant Terrassa, Cerdanyola i San Cristóbal). L’entrenador, Ferran Costa, creu que l’Olot “és un equipàs com demostra la setena plaça de la temporada passada. Eren el conjunt menys golejat i el seu entrenador aposta per un joc molt dinàmic i atractiu. Ens exigiran el màxim però nosaltres estem molt satisfets del nivell competitiu que estem mostrant”.

El tècnic dels manresans té les baixes de Franco Nántez i de Jordi Garcia que arrosseguen problemas físics de la darrera setmana. En canvi, el defensa Sergi Solernou i el migcampista Marc Cuello seguiran acumulant minuts després de recuperar-se de les seves lesions de l’inici de la pretemporada. El porter Marc Vito, que jugarà contra el seu exequip, serà un altre dels punts interessants a seguir en aquest duel

El club, com en la resta de partits, vetllarà perquè es compleixin les mesures de seguretat a la grada (distància social, us de mascaretes, utilització del gel a l’accés…) i farà signar la declaració de responsabilitat a l’entrada de l’Estadi. Per a més informació, consultar a les xarxes socials del CE Manresa.

Els seguidors que vulguin fer-se socis, o renovar, presencialment, els seus carnets, ho podran fer a l’accedir al Nou Congost.