Futbol Catalunya: Nova temporada, nova imatge

S’inicia una nova temporada i a FutbolCatalunya.com hem decidit canviar la cara al nostre web. Una renovació que no perd la nostra línea d’informar i entretenir sobre allò que ens apassiona: el futbol català o, en llenguatge 2.0, el #futbolcat

FutbolCatalunya.comEls temps canvien i FutbolCatalunya.com aposta per un nou disseny, més senzill però alhora més dinàmic, on no renunciem a cap dels nostres objectius històrics però intentem potenciar-los per tal d’oferir-vos l’actualitat del nostre futbol des del rigor i la qualitat que hem volgut mantener des que arrenquèssim amb aquest nom –FutbolCatalunya.com– de forma oficial l’any 2001.

Trobareu a faltar algunes seccions habituals, com ara el nostre Paradís del Gol. No patiu. Ben aviat tornaran a estar actives. I estem treballant per a oferir-vos més continguts relacionats amb el futbol català. Continguts on la participació de tots vosaltres serà important, perquè el nostre futbol no seria res sense els seguidors, els milers de seguidors que, repartits en tots els nostres clubs, encara gaudeixen de l’emoció d’aquest futbol allunyat del de masses.

Modèstia i treball. No es pot fer d’una altra manera. Arribem fins on podem arribar i oferim el que podem oferir. Els qui col·laborem en aquest projecte treiem hores d’on no les tenim per tal d’arribar als nostres objectius. Tenim moltes idees, moltes il·lusions, molts projectes, però també tenim la limitació de temps i de mans. Malgrat això, seguim lluitant per un ideal que alhora és una passió, sense atribuir-nos cap mena d’etiqueta. Que cadascú trii la que consideri, però la nostra única bandera és la de la feina per ajudar a difondre el futbol català.

Aprofitem l’avinentesa per a transmetre el nostre agraïment a totes aquelles persones que, de forma desinteressada, han col·laborat amb FutbolCatalunya.com facilitant un fitxatge, aportant una imatge, posant-nos sobre la pista d’informacions… gràcies per confiar en nosaltres. Gràcies també als milers de seguidors tant al nostre web com a les xarxes socials. En aquests darrers mesos hem apostat per oferir-vos aquest servei i no defallirem. Gràcies als clubs, caps de premsa, directius, jugadors… per la vostra paciencia amb les nostres peticions i pel vostre suport. I també moltes gràcies als patrocinadors que són i serán amb nosaltres, perquè gràcies a ells podem mantener aquesta idea.

No és gens fácil. De vegades, els pocs components d’aquesta Redacció, pensem si paga la pena l’esforç. Però quan veiem la vostra resposta mitjançant les estadístiques de visites, seguidors a Facebook i Twitter… veiem clar que hem de mirar cap endavant. La nostra competència som nosaltres mateixos, l’afany de perseverar i d’augmentar la nostra oferta. Gràcies per confiar en nosaltres. Gràcies per apostar pel #futbolcat. I benvinguts i benvingudes al nou FutbolCatalunya.com. Esperem que us agradi.