Fran Grima ja exerceix de primer capità del Badalona

Tercera temporada per a Fran Grima en el Badalona i primera oportunitat per lluir el braçalet de capità. El d’Olesa no veu motius per a que el Badalona estigui ja nerviós abans de començar

Primer capità del CF Badalona/ FOTO: JORDI MESTRES
Primer capità del CF Badalona/ FOTO: JORDI MESTRES

És la pretemporada, només la pretemporada, però resulta difícil llegir quatre derrotes, un empat i dos triomfs (davant el juvenil del Cornellà i el Castelldefels) en el balanç del nou Badalona 2015-2016. Massa aviat per a tot.

“És una mica aviat per treure conclusions. Els resultats no han estat els esperats, però per això estan les pretemporades, per agafar ritme, per conèixer-nos. Som una plantilla pràcticament nova perquè només hem renovat cinc o sis i ens hem d’emmotllar. Som una plantilla més jove que la de l’any passat encara que ara el que cal pensar és en la primera sortida a Xàtiva per anar pels tres punts”, va afirmar Fran Grima una vegada conclòs el partit amistós disputat diumenge passat a Peralada

Sense voler “comparar-nos amb la plantilla de l’any passat”, el brau defensa d’Olesa de Montserrat no creu que “calgui alarmar-se. La pretemporada no va ser molt bona, però vam anar primer a Xàtiva i guanyem i la temporada va anar molt bé. A l’equip el veig bé, molt fort a nivell defensiu. Cal corregir errors i ser més agressius a dalt. Veig a la plantilla bé i no ens podem posar nerviosos. Hi ha un bon ambient”

Per cert, Fran Grima ja exerceix com a primer capità escapolat després de la decisió del tècnic Manolo González i de la plantilla. “És un orgull i espero poder ajudar i intentar transmetre intensitat als xavals”, va afegir a la web del club.