Fontsanta Fatjó i Molins de Rei amb la Campanya Antiviolència de la FCF

Els dos presidents dels clubs, juntament amb la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, s’han sumat a la Campanya Antiviolència que promou la Federació Catalana de Futbol

Els jugadors de  Fontsanta Fatjó i Molins de Reit es van sumar a la Campanya / FOTO: FCF
Els jugadors de Fontsanta Fatjó i Molins de Reit es van sumar a la Campanya / FOTO: FCF

Després dels lamentables fets que van succeir el passat 29 de març en el partit de cadets entre el Fontsanta Fatjó i el Molins de Rei, on jugadors i pares van estar implicats en una baralla, aquesta setmana ha vist la llum un vídeo en els mitjans de comunicació i els dos clubs han decidit posar fi a les especulacions i han volgut demostrar els valors del Joc Net.

Per aquest motiu, el president del Fontsanta Fatjó, Joaquín Morales, i el president del Molins de Rei, Jordi Caralto, han volgut simbolitzar aquests valors fent-se una fotografia amb la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, sota el lema de la Campanya Antiviolència que la Federació Catalana de Futbol està promovent i presentant durant aquest últim mes. (Aquest dimarts a Girona)

Amb el context actual és molt important manifestar el rebuig i el desacord amb certes actituds que embruten l’esperit esportiu del futbol. Per aquest motiu, la FCF, amb aquesta campanya, està preparant una normativa interna on s’especificaran els valors intrínsecs al futbol, com també els actes a condemnar. Amb aquesta campanya es pretendrà que els clubs es comprometin a identificar i denunciar les conductes violentes que tinguin lloc fora del terreny de joc i dins les instal·lacions esportives, per tal que la FCF i els organismes competents hi puguin reaccionar.

NOTA: La fotografia es va realitzar lloc minuts abans de l’inici del partit Juvenil de Segona Divisió que tornaven a jugar els dos clubs. Els jugadors d’ambdós equips també es van sumar a la Campanya i han sortit al camp lluint la bandera d’Antiviolència.