Figueres i Olot, per l’autisme

Extraordinària iniciativa de la UE Figueres, amb el seu nou president Dani Sala, i de la UE Olot per a la creació de l’I Torneig Benèfic TEA per l’autisme

I Torneig Benèfic TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) es jugarà el pròxim 16 d'agost // FOTO: UEF
I Torneig Benèfic TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) es jugarà el pròxim 16 d’agost // FOTO: UEF

Pocs clubs estan tan identificats amb els valors i la realitat social que ens envolta com són la UE Figueres i la UE Olot i, en aquesta ocasió, la raó cal trobar-la en la unitat de forces per l’autisme i res millor que el futbol.

Exactament, la creació de l’I Torneig Benèfic TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) el pròxim 16 d’agost

TRASTORN DE L’ESPECTRE AUTISTA

Tal com informa el digital l’Empordà, Vilatenim acollirà “una competició amb un format innovador. Enfrontarà totes les seccions de les dues entitats: el futbol base (Juvenil A), el futbol femení, el futbol Integra i el futbol masculí”.

Al mateix text es pot llegir que “es jugaran un total de quatre partits, un per categoria, i el vencedor simbòlic serà el club que aconsegueixi més punts en finalitzar la competició”. La
recaptació íntegra serà per a TEA Alt Empordà, associació de suport per a tots els nens amb el Trastorn de l’Espectre Autista.

Daniel Sala Peix, soci 279 de la Unió Esportiva Figueres. sustuiteix el doctor Narcís Bardalet // FOTO: UEF
Daniel Sala Peix, soci 279 de la Unió Esportiva Figueres. sustuiteix el doctor Narcís Bardalet // FOTO: UEF

DANI SALA PER NARCÍS BARDALET

En un altre ordre d’actualitat cal assenyalar la confirmació oficial del nou president Daniel Sala Peix, soci 279 de la Unió Esportiva Figueres ja que el doctor Narcís Bardalet fa un pas al costat. D’aquesta manera ho va avançar mesos enrere a Futbolcatalunya encara que seguirà vinculat al club i al futbol català.

“M’acompanya un equip de directius transversal, motivats per començar a treballar cadascú en la seva àrea”, ha comentat. La intenció passa per “voler professionalitzar el club, reconnectar-lo amb la ciutat, mantenir o millorar el gran nivell del futbol base i reimpulsar el futbol femení.”

La UEF s’estrenarà aquest curs 2023- 2024 en la Lliga Elit de la mà de Roger Vidal.