Figueres i Granollers, somriures d’orella a orella

Dues golejades s’han vist aquesta jornada a 3a, la del Figueres al Palamós en el derbi entre Alt i Baix Empordà i la de Granollers al camp del Cerdanyola. La jornada ha vist 29 gols i només un sol partit on el marcador no s’ha mogut: Sabadell B-Europa. Vint-i-dos dels gols de la jornada han estat a la segona part

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Figueres-Palamós Gran victòria local / FOTO: UEFIGUERES

Tercera jornada consecutiva que El Gavà de Juan Manuel Pons acaba la jornada líder. Aquesta, tot i l’empat amb el Masnou seguirà dormint al més alt de la categoria. Manuel Lora avançava als masnovins a l’inici de la segona part. Alexandre Pla, al temps afegit, evitava la primera derrota del Gavà aquesta temporada.

El Prat, escala a la segona plaça al marxar del Narcís Sala amb els tres punts. Jordi Sánchez avançava als pota blaves però Gissi, ja a la segona part, empatava el partit (68′). Només tres minuts més tard, Jaime Fuentes desfeia l’empat (1-2) i Oriol, al 78′ sentenciava amb l’1-3. Quarta jornada seguida pel Sant Andreu sense guanyar.

El Júpiter sumava un punt de la seva visita al Penedès. Els barcelonins s’avançaven amb gol de Solano (42′), jugador que a la segona part veuria la targeta vermella per un cop de colze al seu rival en un salt (molt rigorosa). Amb 10, el Vilafranca ho sabria aprofitar i, al descompte, empatava gràcies a Bernat Puig. El Júpiter, amb 14 punts són, empatats amb Prat i Granollers, segons. Per contra, Vilafranca, es queda tretzè amb vuit punts.

El Granollers ha protagonitzat, junt a Figueres, una de les golejades de la jornada. 0-4 al camp del Cerdanyola en un partit on els gols han arribat tots a la segona part. A l’inici de la segona part, el tècnic local, era expulsat. El Granollers al 57′ trencava l’empat i a partir d’aquí, els gols començarien a pujar al marcador.

Amb 12 punts es troben Figueres, Montañesa i Ascó. Els tres equips han aconseguit la victòria aquesta jornada. El Figueres s’emportava el derbi contra el Peralada en una gran segona part. Els quatre gols arribaven a partir del minut 62 de partit. Brugue, Rodríguez, Del Campo i Varese, els autors dels gols.

La Montañesa ha demostrat que a Nou Barris guanyar és molt difícil. Pèrez obria el marcador al minut 20 i Escabrós, al 60′ augmentava la distància de penal. Aaron, pel Terrassa, ràpidament retallava distàncies, però Sánchez, al 87′, sentenciava pels locals.

L’Ascó torna a la victòria i ho fa davant del Santfeliuenc a casa. Albert Virgili marcava l’1-0 al minut 10 però Dani Argilaga empatava al minut 17, per reobrir el partit. Seria Àlex Bolaños, a l’hora de partit, qui desfaria la igualtat al marcador i donar els 3 punts a l’equip de Miguel Rubio. Els de Sant Feliu de Llobregat entren en descens.

L’únic partit sense gols de la jornada l’ha protagonitzat el Sabadell B-CE Europa. Els d’Albert Poch, un dels màxims equips golejadors de la categoria, aquesta vegada no podia superar la defensa rival. De fet, els dos equips són el segon equip menys golejat. El resultat 0-0 dóna sentit a aquestes estadístiques.

El Morell, que va jugar dissabte contra AEC Manlleu, va punxar. Després d’un partit molt igualat, els visitants marcarien de penal (Seuma,78′). Segovia, al temps afegit va donar els 3 punts al seu equip, ja que el Morell va tenir molt a prop el gol de l’empat. El Morell segueix en descens.

El Rubí agreuja la situació del Peralada, equip que encara no ha pogut guanyar en set jornades (únic del grup V de Tercera Divisió). Els de Can Rosés anaven a contracorrent. Primer marcava Feixas (0-1) i després que Romo empatès, veia com Sánchez situava l’1-2 al marcador. Seria Morell i López, al 73′ i 89′ qui capgirarien el marcador per donar la segona victòria del Rubí de la temporada.