Ferran Costa: de Castelldefels havia de ser

L’actual entrenador del CE Manresa, Ferran Costa, va sumar aquest diumenge el primer triomf del conjunt del Congost en tota la seva història i com li van recordar: ‘de Castelldefels havia de ser’

L'entrenador de Castelldefels va tornar a casa i va guanyar al capdavant del CE Manresa // FOTO: CE Manresa
L’entrenador de Castelldefels va tornar a casa i va guanyar al capdavant del CE Manresa // FOTO: CE Manresa

‘De Castelldefels havia de ser’ Ferran Costa, això va venir a la memòria quan es va consumar el primer triomf del CE Manresa a Els Canyars. Nascut, criat i amb la família en aquesta localitat del Baix Llobregat, aquest passat diumenge no va tenir pietat.

Tot això li ho va recordar amb simpatia el nostre company Carlos de Frutos a la posterior roda de premsa. “Sempre és especial tornar a Els Canyars i no hi ha millor manera de fer-ho que amb victòria; l’any passat va anar a l’inrevés i ens van superar a El Congost. La gent que ha entrat en la segona part ens ha donat molt”, va comentar.

FERRAN COSTA I LA PRESSIÓ

La base per a aquest triomf (segon d’aquesta temporada) passa perquè “tenim una bona plantilla on tothom treballa molt. És lloable l’entrada de l’equip a un camp sempre complicat, era el que ens demanava la competició”.

La solidesa del Manresa va tornar a quedar demostrada després de la garrotada soferta enfront de l’Olot. “El que ens va passar a casa va ser un accident i l’important era la nostra resposta i ha estat solvent. Hem estat molt seriosos”.

El Manresa té l’obligació d'”afrontar la pressió amb rendiment i, si volem estar a dalt, cal rendir com un equip que està a dalt. Les suposicions no valen per a res sinó que només val sortir i competir”.

NOMS PROPIS: PUTXI I NOAH

La participació de Putxi com a central i l’absència inicial de Noah Bafoe va tenir resposta per part del tècnic, ja que el davanter “no va poder entrenar durant tota la setmana per unes petites molèsties”.

D’altra banda, la situació del gran Gerard Puigoriol ‘Putxi’ va mostrar “la competitivitat de la plantilla. La baixa d’Amantini va propiciar la jerarquia i el saber fer de Putxi per a retrobar-nos amb bones sensacions”.